Hol rendezték ma a kormánydöntő gigatüntetést mert a Hősök terén ahova hirdették csak pár 100 embert láttam?
Mentem volna megdönteni a Fidesz kormányt ahogy ígérték de csak pár 100 ember szédelgett ott, főként vírustagadók és aktivisták.
Máshol lett volna megtartva a kormányt elsöprő gigatüntetés ? Rossz helyszínre mentem?
De hát ha ekkora a népharag ahogy beharsogták meg 30-40 ezren igazolták vissza, hogy mennek Facebook-on akkor hol maradt ez a nagy tömeg?
Vagy nem is igaz, hogy ekkora lenne a népharag csak országos szinten is pár ezer-pár 10 ezer birka harsogja tele az internetet vele?
Úgy tudtam, hogy a vendéglátós dolgozók tiltakoztak a lezárás ellen, és az újra nyitásért.
Valami másra gondolsz?
Én most nem fogom megkeresni a Facebook-eseményt, hogy tényleg 30-40 ezren igazolták vissza, hogy ott lesznek, vagy ennyien érdeklődtek. A kettő nem ugyanaz.
A másik, hogy a Facebookon a meleg lakásban simán rányomni bármilyen eseményen a részvételre nem jelenti, hogy tényleg ott is lesz az ember fia vagy lánya. Kinéz az ablakon reggel, hó esett, 0 fok van, nem indul el, főleg nem vasárnap.
A 2018 decemberi tüntetéseken, vagy éppen a 2014 őszi internetadó ellenes tüntetés azért tudott tömegeket megmozgatni, mert hétköznap volt és délután 5 után, amikor mindenki megindult a munkából és be tudott csatlakozni, mert Budapest belvárosában zajlottak.
A Hősök tere, és a vasárnap délután tél kellős közepén nem vonz túl sokakat, nem mellesleg, két igen csekély támogatottságú párt szervezte, pl. a baLOLdali demokrata összefogás nem buzdított részvételre.
Szerintem március 15-én a Tibi atya által szervezett foglaljuk el a 4-6-os villamos vonalát megmozdulás, ha jobb idő lesz, több tiltakozót fog mozgósítani, ha március 1-e után is megmaradnak a jelenlegi korlátozások.
Ha esetleg nem láttad volna kérdező, Orbánék tegnap nagyon megemelték a büntetési tételeket a kinyitásért, ami elvette sokak kedvét a tüntetéstől.
Az pedig a szokásos fideszes propaganda, hogy aki valamit kritizál, az automatikusan kormánydöntést akar, bár értem, hogy fideszesként nehéz elképzelned, hogy kritizálni is lehet a fideszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!