Pozsgay Imre hogyan lett Fidesz-csicska? Hiszen mindenki tudta róla, hogy kommunista volt.
9-es: Pozsgay, Szűrös, Horn teljesen tisztában volt azzal hogy az oroszok kivonulnak, mert képtelenek voltak már finanszírozni a külföldi állomásoztatást!
Orbán akkor óbégatott, amikor már megkezdődött a kivonulás...
Vagy azt hiszed, hogy a szovjet hadsereg megijedt a kis pattincs senkiházitól?
A mongolok könyörögtek az oroszoknak, hogy ne vonják ki az ott állomásozó seregeiket, mert féltek, hogy Kína lerohanja őket. Az oroszokat semmi sem érdekelte, otthagytak csapot-papot, mint ahogy tették azt az egész Varsói Szerződés tagállamaiban is!
A legtöbb ó-komcsi a fideszben mereszti a seggét!
Hidd azt, hogy igazad van 12-es: miért pont ezt ne hamisítaná meg a hazug fidióta propaganda?!
Én a VALÓSÁGOT írtam le a 11-es hsz. ben!
Nem tudja, mert neki csak tanította valami futóbolond - ez meg benyel minden marhaságot!
Mongóliában voltam amikor a szovjet csapatok kivonultak - szinte megsiratták őket: nagyon féltek Kínától, főleg a több mint 4000 kilométeres Mongol-Kínai határ közelében. Akkorra már szinte minden országból kivonták a szovjet csapatokat, majdnem Mongólia maradt utoljára.
A ruszki hadsereg magasan lesz@rta hogy Orbán mit mondott; teljesen indifferens volt... de egy hithű fidiótának simán be lehetett adni, hogy ő zavarta ki az oroszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!