Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem Márki-Zay a legerőse...

Miért nem Márki-Zay a legerősebb ellenzéki előválasztási jelölt?

Figyelt kérdés

- Jobboldali (A Fidesz nem tudná Gyurcsánnyal támadni, ráadásul jobboldali, akár Fideszes szavazókat is be tudna vonzani)

- 2018-ig civil volt (tehát nem, vagy legalábbis nekem nem tűnik egy mindenhájjal megkent politikusnak)

- Van már vezetési tapasztalata

- Puzsérral való vitája és az indexes interjúja alapján rendkívül értelmesnek tűnik

- Hódmezővásárhely miatt ő az ellenzéki összefogás első (ráadásul sikeres) "terméke"

- 3 diplomás

Baloldali jelöltekkel képtelenség a győzelem a Jobbikos szavazók kiesése miatt, Jakab Péter pedig egy közepiskolai tanár, nem bíznék rá egy országot.

Egy érdekes, normális diskurzust szeretnék, lehetőleg a libernyák/sorosbérenc troll válaszok kíméljenek.

2021. jan. 29. 13:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igen, én is attól tartok, hogy a lakosság egyszerűen nem ismeri.

#1 Én nem érzem jellegtelennek, inkább méltóságteljesen és komolyan viselkedik. Nyilván nem rendelkezik Orbán vagy Fekete-Győr szintű retorikával, de ettől még nem lesz jellegtelen. Érdemes megnézni tőle például a fentebb említett Puzsér vitát, engem maximálisan meggyőzött.

#2 Ezt egyelőre én sem tudom, de sokkal felkapottab Márki-Zaynál mind Dobrev, mind Karácsony, mind Jakab. Erre irányult a kérdés, hogy vajon miért?

#4 Miért?

#7 Ki tudnád fejteni az "új Fideszt"?

#6 Ezzel maximálisan egyet értek. A párt nélküli szavazókat olyan jelölt tudja legjobban bevonzani, aki egyik táborhoz sem szegődik el, viszont senki számára nem zsigerből ellenszenves a pártja miatt. (Gondolhatunk itt Dobrevre.)

2021. jan. 29. 15:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Egyébként Jakab indulását sem értem, 2018-ban még a Jobbik támogatta meg legjobban Márki-Zayt, tehát az egy erős kombináció lenne.
2021. jan. 29. 15:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én őszintén azt se tudom hogy ő kicsoda.

Nem folynak róla úgy a hirek, mint pl Jakabról. Én nem tudom felsorolni fejből az összes politkiust csak a nagyobb neveket, a többi nekem ilyen háttér szereplő csak. Ő is ilyesmi lehet, hiszen tényleg kormánypárti és ellenzéki médiát is olvasok, de hozzá nem volt még szerencsém.

2021. jan. 29. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:
9%
A valóságban ő is olyan baloldali mint Jákob Petya és a Jobbik: magáról azt mondja, hogy jobboldali, de valójában szélsőbal.
2021. jan. 29. 16:57
 15/16 A kérdező kommentje:

#13 Mindenféleképpen érdemes lehet utána nézni.

#14 Ha baloldalit írtál volna, megkérdezném, hogy miből gondolod vagy van-e rá valamilyen forrásod, de a "szélsőbal" jelző után inkább csak emlékeztetlek: Fidesz trollok lehetőleg kíméljenek.

2021. jan. 29. 19:12
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Annál még az öszödit is előbb jelölik sajnos.
2021. jan. 29. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!