Fidesz tisztában van vele hogy a 2022-es választásokat elbukhatják a korlátozásdi játékuk miatt?
Elképesztően sokan szidják már átkozzák a kormányt a 0,01% mortalitású virus miatt szétvert gazdaság miatt.
Nem fog érdekelni senkit hogy máshol is ez megy, Magyarország kormánya eladta az országot a virushisztiseknek. 10-20 év lesz mire újra elérjük a 2019-es életszinvonalat.
Nem érdekel mások élete.
Ahogy a Fideszt sem érdekli hogy mondjuk van aki milliárdokat keress és van aki 200 ezret, ott már nincs szó közös teherviselésről. A milliárdosnak nincs közösségi felelőssége, adót is annyit fizet mint egy keveset kereső, egykulcs stb
Viszont, az átlag ember adja fel a saját életminőségét azért hogy 80 éves vénasszonyok tovább éljenek vagy rákos végső stádiumosok, miért is lenne az én felelősségem mások egészsége? Miért kellene tönkretennem az életemet másért?
Miért csak egészségre vonatkozik?
Szóval elmehet a Fidesz takarodhat, kettős mércés féreg párt
#14 "Nem érdekel mások élete."
OK. Akkor mit vársz másoktól? Minket meg nem érdekel a te életed meg az óvodás siránkozásod.
Aki fosik a vírustól, maradjon otthon, öltözzön szkafanderbe, fürödjön fertőtlenítőszerben naponta kétszer, vagy négyszer.
Egy valamit ne tegyen a nagy fosása közepette: ne basztassa azokat, akik nem fosnak. Hagyja a többi embert békében élni és halni.
Én nyilván munkáspártra/mi hazánkra/vagy a kutyás viccpártra gondoltam mint alternativa, tehát nem a Fideszre menjen ennyi.
A prolik viszont csak annyit tudnak orbán=korlátozás.
Dobrev megigéri ingyen pénzt teljes lezárásokért cserébe.
Ezen bukhatnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!