Mit gondol a mai 14-30 éves korosztály a magyar politikáról?
Van-e olyan párt, akivel szimpatizáltok? Mennyire tartjátok jónak/rossznak a mostani helyzetet? Mit gondoltok, lesz-e változás a hazai politikai porondon belátható időn belül?
Kérem, hogy kerüljük egymás szapulását és életkort is írjatok! Köszönöm!
Azt, hogy mocskos. De az ellenzéki összefogásnál jobb nincs számomra.
Pedagógusként végeztem, tragikusak a bérek.
Megszűnt az újonnan kötött lakástakarékokra az állami támogatás, és sajnos nem vagyunk gazdagok (plusz a tanári bér se magas, ahogy mondtam), tehát saját lakás nuku. Három gyerek vállalása kiesett, úgyhogy csok se.
Ez csak hirtelen két dolog, ami Fideszhez köthető és nekem személyesen nem jó. Van ennél rosszabb is, de azt nem itt írom le, mert elvinné a témát a gyűlölködésbe.
26F
Szia/Sziasztok!
Nem csak a saját véleményemet írnám le hanem azt is amit a mikrokörnyezetemben látok!
Magammal kezdeném.
Én alapvetően liberálisnak gondolom magamat.
Van olyan párt Magyarországon amivel szimpatizálok?
Nem nagyon,talán a Momentum és az MKKP.
Mennyire tartom jónak/rossznak a jelenlegi helyzetet?
Nem tudom a vírusra vagy a kormányzásra gondolsz-e. Viszont én mindkettőt rettenetesen rossznak látom.
Lesz-e változás a hazai politikai porondon belátható időn belül?
Nem tudom,de nagyon remélem.
Szabadidőmben szeretek elmerülni a történelemben. Nem kell túl sokat visszamennünk,hogy észrevehessük: a szélsőséges kormányzás soha nem vezet jóra! Valószínűleg írnak majd a rendkívül kifinomult,intelligens illetők mindenfélét,hogy:
Milyen elnyomás?
Milyen szélsőségesség?
Én x évig dikatúrában éltem,te nem tudod mi az!
De engem ez nem nagyon hat meg,mivel azzal hogy leírtam a véleményemet ezt is vállaltam. Na de vissza! Az Orbán-kormány igenis elnyomó rendszer! Elveszik emberek jogait,amihez egy normális világban nem lenne joguk! Én például nem igazán értem hogy a Semjén Zsolt(vagy bárki más) életét mennyiben befolyásolja az hogy Jani Pécsről meg Attila Szegedről összeházasodik. Ott van az örökbefogadás kérdése. Szerintem két férfi/két nő ugyanolyan jó,szép családot tud teremteni mint egy férfi és egy nő.
Akkor térjünk a kereszténydemokráciára.
Nem igazán tudom ez miben teljesedik ki nálunk! Én katolikus gimnáziumba járok,kapott ebben a két évben mióta odajárok bármilyen támogatást a templom vagy a szerzetesek? NEM!
A környékünkön minimum 6 templom omladozik,ugyebár Isten házai,tett értük bármit is bárki? NEM!
A Fidesz-KDNP véleményem szerint nem demokrata,keresztény hazafikkal van tele, hanem kétszínű,hataloméhes politikusokkal.
Azt sem értem hogy miért csodálkoznak hogy a fiatalok kivándorolnak. Ki akarna ilyen kormány mellett élni? Miért nem vállal valaki gyereket? Ez mindenkinek a maga döntése,senkinek nincsen semmi beleszólása!
Nos,ennyi röviden!
És a környezetem?
Nos,a bátyám rosszul van az országtól,fontolgatja hogy elköltözzön a családjával.
Az egyik unokatestvérem két éve végzett a Corvinuson és el is hagyta az országot.
Akik itt maradtak hasonlóan gondolkoznak mint én .
Én márcsak abban reménykedem hogy a mostani 18-19 évesek jövőre jó döntést hoznak!
Mindannyiunk jövője függ tőle!
Köszönöm,ha végigolvastad!
2: te meg még életében nem keféltél egy jót
1: mi az hogy pávák átvitt értelemben?
#4, te karakterszamea írod ezekat a litaniakat, vagy órabérre?
Ha elgondolom, hogy az M5, M6 autópályákat PPP alapon finanszírozták, és még 10 éven át fizetjük a 110 milliárd forint díjat értük, akkor nem sok jót tudok elmondani az MSZP kormányzásról.
12 f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!