Mért jó az ha a vendéglátosok nem nyithatnak ki hol ott a bevásárloközpontokba senki nem tartja be a 1,5m távolságot?
"Ez sikerült szerintem, mert az emberek így kevesebbszer találkoztam, kevesebb emberrel, így egy potenciális beteg, kevesebb embernek tudta átadni a vírust."
Ja... kevesebbet tudsz találkozni az ismerőseiddel, mivel semmi közös programot nem lehet szervezni. De cserébe találkozol egy random vadidegennel mert a boltokban tömegnyomor van. Szerintem is tök rendben van így.
Jó, akkor itt egy másik példa.
Az étteremben elvitelre még kérhetsz kaját - egyelőre. Viszel magaddal csajkát meg kanálgépet, leülsz az étterem mellé egy padra, és megeszed ott. És senki nem ugathat bele, ugyanis 5-tól 8-ig az utcán addig vagy, ameddig akarsz.
Na már most, ha az étterem kiülős része üzemelne, PONTOSAN ugyanezt csinálnád. De az idióta kormány szerint az már életveszélyes vírusfenyegetés, csak mert 2 és fél méterrel a padtól egy terített asztalnál ülsz.
Tessék, lehet logikát keresni benne. Szóljatok, ha megvan. És persze jöhet a lepontozás is az érvképtelen bugyutáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!