Mért jó az ha a vendéglátosok nem nyithatnak ki hol ott a bevásárloközpontokba senki nem tartja be a 1,5m távolságot?
Étterem se létszükséges, de lemenni a kenyérért, meg alapvető cuccokért, meg igen. Nem értem mi ebben az érthetetlen.
Persze, nem kellene boltzár este héttől, mentességet kéne adni a kijárási alól a boltba járóknak, amit ugye a számlával igazolnának a zsaruk előtt, ha igazoltatnák előtte. Lehetne valamelyest nyitva tartani is, de akkor, meg hogy? A cél az volt, hogy a találkozókat, amennyire lehet, lecsökkentsék. Ez sikerült szerintem, mert az emberek így kevesebbszer találkoztam, kevesebb emberrel, így egy potenciális beteg, kevesebb embernek tudta átadni a vírust. Azt is nézd, hogy akik ott vannak a bevásárlóközpontban, korlátozások nélkül elmennének kocsmába, étterembe, moziba, ahol találkoznának más emberekkel, illetve az oda úton is találkoznának sok másik személlyel, ami növelné a fertőzés veszélyét. Ennyi a lényeg, ez benne a logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!