Hányan lesznek február 1-én a Hősök terén? Gondolom majd 100-an a millió jelentkezőből
Figyelt kérdés
a sok fotelforradalmár már jelezte a részvételét több tízezren jelen állás szerint , és ez nyilván még nő.
és ha meg is lesz ezek után az esemény február 1-én, hányan lesznek majd? 100-an? annyian se?
2021. jan. 27. 17:21
1/8 anonim válasza:
Én mindenképp ott leszek, ha lesz legalább plusz húsz fok.
2/8 anonim válasza:
Hagyjad már ezeket a fotelforradalmár, konteós gyökereket. Csak a szájuk nagy. Ha meg kimennek, mert olyan hülyék, meg is érdemlik majd a csekket a yard-tól.
3/8 anonim válasza:
#1 ami azt illeti, alig egy hete volt +15 fok, itt bagzottak a legyek az ablakpárkányon. Januárban. Szóval vigyázz...! :D
5/8 anonim válasza:
Fotellázadás a nagy "diktatúúúúúaaaaa" ellen. :)
8/8 anonim válasza:
Semmi.
Múltkor is az autópálya zár esetén volt vagy százezer érdeklődő, aztán negyvenen voltak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!