Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány arra akarja ösztönöz...

A kormány arra akarja ösztönözni a tanárokat, hogy menjenek el gyári munkásnak?

Figyelt kérdés
A gyár jobban fizet

2021. jan. 26. 20:49
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

A 190 sem több, mint a 140, ugyan úgy aprópénz.

Egy szakmunkás fel sem kelne 190 ezerért

2021. jan. 26. 21:02
 12/30 anonim ***** válasza:
Hát igen.nem értem ezt az országot.azért lettem kamionos mert igaz hogy minimálbéres vagyok,de a pénzem azért megvan.tudok félretenni és nem nyomorgok egész hónapban.idén cserélem a 6 éves autómat,kp-ban fizetek rá persze.de 200-akért nem szabad dolgozni,ha nincs más akkor külföld..
2021. jan. 26. 21:14
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nem volt felesleges lediplomáznod.

Vannak nagyon jó szakirányú továbbképzések (másoddiplomás képzés), melyekkel 2-4 félév alatt piacképessé tudod magad fejleszteni.A jelentkezéshez a legtöbb helyen elég egy diploma, nincs kikötve a terület.

Én ezt szoktam tanácsolni azoknak, akik nem piacképes a diplomájuk vagy nem érzik piacképesnek.

2021. jan. 26. 21:30
 14/30 anonim ***** válasza:
73%

Azt is számold bele, mennyi pénzért mennyi és milyen munka. A gyárban egész évben ott kell 12 órázni a szalag mellett. Fizikailag borzalmasan megviseli az embert. Amelyik ismerősöm tartósan csináta, simán 10 évvel öregebbnek néz ki a koránál.

Tanároknál azért csurran-cseppen a nyári szünetből is és nincs komoly ellenőrzés vagy teljesítménybérezés, csak rajta múlik, mennyire veszi komolyan a dolgot. Ismertem olyan beleszarós tanárokat, akik szinte csak felügyelték az osztályt vagy rutinból lediktálták az anyagot és ezzel úgy befejezték.

A közszféra egyszerűen ilyen. Ha egyszer valaki rájön, hogyan kerülje el a munkát, és hogyan csináljon meg épp csak annyit, hogy igazolja a létét, általában nyugdíjig simán el tud lenni. Lehet úgy tekinteni, hogy ehhez igazodnak a bérek is.

2021. jan. 26. 21:35
 15/30 anonim ***** válasza:
Tanárok elég jól keresnek szvsz.
2021. jan. 26. 21:39
 16/30 A kérdező kommentje:

Ja, messze átlag alatt keresnek. McDonaldsban is többet fizetnek.

Elmegyek inkább bányásznak. Több értelme van

2021. jan. 26. 22:36
 17/30 anonim ***** válasza:
44%

A közszférás tanároktól nincs teljesítményi elvárás,amelyik komoly az elmegy magániskolába ott a fizu nettó 300 is de teljesíteni kell.

Az már nagyon büdös sokaknak

2021. jan. 26. 23:50
 18/30 anonim ***** válasza:

140 a kezdő fizu??

Hogy lehet, hogy már a mentősöknél is kevesebbet keresnek?

2021. jan. 27. 00:36
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, de rendszeresen járok egy koros számtek tanárnőnek a gépét telepítgetni, gondozni, mert egy windózt nem tud ráhúzni önszorgalomból.

Egy általános iskolai némettanárral akartam egyszer lefordíttatni 5 mondatot, de azt mondta ez nagyon szakmai nyelv, nézzem meg a googlefordítót...

Most akkor milyen mutánsok ezek, és vajon mit tanítanak?

2021. jan. 27. 08:07
 20/30 A kérdező kommentje:
Mondom hogy bányász leszek, nem kell kötekedni
2021. jan. 27. 11:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!