Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene az embereket...

Nem kellene az embereket érzékenyíteni a covid vakcina elfogadására, hiszen úgyis be lesz oltva mindenki?

Figyelt kérdés

Hallani azt, hogy mindenkinek be kell oltatnia magát, hiszen ez a közös érdek. A lezárásokat csak így lehet feloldani, hogy senki sem potenciális fertőző. Már pedzegették, hogy aki nem oltja be magát azzal megfizettethetik a korházi ápolását ezek után és azt is mondják, hogy aki nem oltatja be magát az nem mehet majd közösségbe és így nem is dolgozhat természetesen.

Mindenki akinek van egy kis rálátása a politikára tudja, hogy bizony előbb vagy utóbb itt mindenkit be fognak oltani, kérdés hogy meddig mennek el a kormányok ebben. Mindenkinek az az érdeke, hogy az egyébként biztonságos 95%-os hatékonyságú vakcinák valamelyikével be legyenek oltva az emberek, hogy ne veszélyeztessük egymás életét. Mert amíg nincs a lakosság minden része beoltva, addig sajnos mindenki más életét veszélyeztetik azok akik csökönyösen nem oltatják be magukat. A média már el is kezdte egyébként helyesen terelni az embereket ebbe az irányba. Ha máshogy nem megy drasztikus lehetőségek törvénybeiktatásának rebesgetésével

A gond az most az, hogy a vírus nagyon gyorsan mutálódik és terjed. Lásd angliát, dániát. Nem érünk erre rá. Ha úgyis mindenki be lesz oltva, akkor legalább minél előbb tegyük ezt meg, hogy hamarabb megszabaduljunk ezektől az áldatlan állapotoktól. Nem hiszem hogy neked ez jó ami most van. Ehhez azonban az kell, hogy nagyobb ütemben érzékenyítsék az embereket a vakcina beadatása felé. Miért nem teszik? Mi a véleményed?

2021. jan. 26. 18:02
A kérdező szavazást indított:
Nagyon gyorsan terjednek a mutáéciók. Érzékenyíteni kellene minél előbb
Lassú víz, partot mos. Lassan lehet az emberekbe ezt becsepegtetni
Nem értem miről van szó
44 szavazat
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
78%

Mutáncs ismét itt van🤣🤣😘😘😁😁

Nem nyugszik🤦‍♀️🤦‍♀️

2021. jan. 26. 18:14
 2/39 anonim ***** válasza:
78%

Nem. Engem úgy sem tudsz érzékenyiteni. Előbb köttetem ki a netet meg az áramot.

Én biztosan nem leszek beoltva, ne is álmodj még csak hasonlóról sem.

A kormányok meg nem teszik meg hogy Katonákkal kényszerítik az emberekbe az oltást. Ezért:

[link]

Ezt ők sem kockáztatják.

Sz@rok arra hogy ez kinek jó még kinek nem, nekem nincs szükségem erre az oltásra és kész.

És nem fogom veszélyeztetni senki életét. Azért mert aki be van oltva abban nem tud kárt tenni a virus többé, ergo őt nem veszélyeztetem, aki még nincs az ugyanúgy vállalja a veszélyt (ami minimális) mint én ergo nem érdekli az egész.

Az hogy az emberek ne mehessenek oltás nélkül dolgozni az kötelezővé tétel amit nem fognak megtenni a társadalom többségének ellenállása miatt.

És minél erőszakosabban követeli a kormány a beoltást annál nagyobb az emberek ellenérzése az egésszel szemben ergo annál kevesebben veszik fel.

Az én végső megoldásom amúgy az hogy Ukrajnába költözöm, ahol mindenki is lefizethető és 100 forintnyi hrivnyáért bármit megcsinálnak, így kikerülöm az oltást.

Vagy egyszerűen időnként megfertőzöm magam mivel arra is fogok kapni igazolást mint az oltottak.

Te vagy gondolom aki azt a kérdést kiirta hogy fizessék-e a saját kezelésük költségét az oltást nem kérők.

Egy hipochonder vagy, kőkemény rettegő. Fogd fel hogy nem olyan veszélyes a virus mint mondják. Sokaknak csincs szükségük az oltásra.

2021. jan. 26. 18:15
 3/39 anonim ***** válasza:
89%
Én vártam a vakcinát (nem "akármelyiket", bár többet is elfogadnék, fizetnék is értük). De ha még sokáig "érzékenyítenek", akkor a végén már nem leszek hajlandó beadatni. Annyi nyilvánvaló h*lyeséget beszélnek össze, hogy az már vérlázító.
2021. jan. 26. 18:15
 4/39 anonim ***** válasza:
74%
#2-es hagyd már rá,mert nem érti.Csak itt írogatja az okosságokat🤦‍♂️🤦‍♂️
2021. jan. 26. 18:18
 5/39 anonim ***** válasza:
38%
[link] ezt a videót nézd végig utána gondolkodj el....
2021. jan. 26. 18:24
 6/39 anonim ***** válasza:
93%
Aki nem kéri a covid vakcinát, de kórházba kerül a betegséggel és ki akarják fizettetni az ápolását, akkor fizettessék ki az alkoholistákkal, drogosokkal, dohányosokkal, autósokkal is ennyi erővel. Akkor már csak azt kérdezném, hogy 1. Így milyen alapon önkéntes a vakcina, 2. Akkor minek fizetjük a szociális hozzájárulásba a tízezreket havonta?
2021. jan. 26. 19:05
 7/39 anonim ***** válasza:
89%
Ez az👍
2021. jan. 26. 19:08
 8/39 anonim ***** válasza:
75%

Ha rajtam múlik, már most megihatod az én vakcinámat is.

Nekem alapból nem kell SEMMILYEN vakcina, mert soha, semmi ellen nem oltattam magam szabad akaratomból.

Nem kell vakcina, mert nem bízom a vakcinákban úgy, ahogy az egészségügytől is kiráz a hideg, - örülök, ha nem találkozom egyetlen "pendelyessel" sem - a lehető leghosszabb ideig.

-Engem "kezeltek" már mezei megfázásból a László Kórház fertőző osztályáig, - köszönöm, nem kérek belőle!

Attól meg bárkit képes vagyok telibe pofán hányni, amiket az egészségügyi objektumokban lehet látni: futószalagon hömpölyög a folyosókon a vér, csillékben tologatják a belső szerveket, a laboratóriumokban meg üstökben áll körülöttem vérvétel alkalmával mindenféle testnedv az ürülékdombokkal egyetemben. A tb-ért kapott orvosi közellátás a sötét középkorban toporog: érdekes módon Németországban 20 éve (!) elég volt egy lufit megfújni és 10 db kapszulával helyre tudtak hozni egy mezei gyomorfekélyt, míg itt hónapokig kínozzák az embert (mert ha beteg, akkor mindenre ráér - élen azzal, hogy három óra alatt 1712-szer íratják le vele ugyanazt a számítógépek és az internet korában), - csöveket tuszkolnak le a torkán, hetekig cseszegetik egy mezei gyomorfekéllyel. Magyarország "olimpiai bajnok" az emberek felesleges kínzásában: szúrnak, fúrnak, faragnak, darabolnak, (ha kell, ha nem,) - mert aki ilyet csinál, annak semmi nem hiányzik, amit másokból szed ki, róluk vág le! -Az egyik a szememet akarta kipakoltatni velem egy tálcára! A másik szadista állat a visszeret szorongatta, - igen, ott! Rosszul vagyok, ha csak annyit hallok: "orvos", - most, hogy írok róla, is elöntött a víz!

Már a tudattól beteg(ebb) leszek!

Nekem nem kell olyan vakcina, amiről még a gyártója sem tudja milyenek a hosszútávú hatásai.

Nem kell olyan vakcina, amely nem ad egy életre védelmet, - én nem vagyok hajlandó (fél) évente rohangálni és ötszáz helyre megadni a 800 adatomat, hogy talán egyszer csak sorra kerülök.

Nekem nem kell egy olyan vakcina, amely érdemben semmit nem változtat az életemen, - hiszen ha meg is kapom, ugyanúgy maszkban kell folytatnom az életemet az emberi közösségekben, mivel ugyanolyan fertőzőképes maradok, mint ha be sem oltottak volna, (ahhoz pedig nincs jogom, hogy másokat megfertőzzek)!

Nincs semmi, amiért úgy érzem, hogy nekem meg kellene élnem a 80+ évet, - ha holnap nem ébredek fel, már sem érdekel!

Békén lehetne már hagyni azokat, akik másként gondolják!

Idd meg az enyémet! Bátran! Nem fogom meggondolni magam!

2021. jan. 26. 19:42
 9/39 anonim ***** válasza:
82%
"érzékenyíteni"... hú de utálom ezt a szót
2021. jan. 26. 20:49
 10/39 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, azért mert szajkózzák az okosok az oltást még nincs vége semmilyen járványnak. Ha mindenki beoltatná magát akkor sem lesz, hiszen Cecília istenetek is kimondta, hogy az oltottak is elkaphatják-fertőzhetnek ugyanúgy, csak ESETLEG a tüneteik nem lesznek halálosak. De a covidot nem tünteti el az oltás 😂

+én is odaadom a részem, nyugodtan adják be neked. A közelembe ne hozzák azt a k*rva oltást sőt hallani se akarok róla.

Érzékenyítést meg mondjuk alkalmazzunk az állat/gyermek bántalmazás ellen, ezügyben kéne nem az oltás f*szsággal kapcsolatban.

2021. jan. 27. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!