Sóher Norbi miért pattog meg fenyeget magánnyomozókkal, amikor folyamatosan rázza a törpe azt a bizonyos pofonfát? Most épp a "színvonalas" pesti tévében nyilatkozott egy szépet.
Bazz látam azt a műsort, és elég durván kiforgatják a szavait. Speciál vadásznak rá.
Teljesen korrekt volt a műsor, ami sem rá, sem a pestitv-re nem jellemző feltétlen.
: »Te láttál a gulágon vagy Auschwitzban elhízottat?«
Senki sem látott, mert akik ott voltak vagy ott haltak meg vagy később
Elég sok kép készült ausvicról, egyébként két dolgot mondott, lehet tenni az elhízás ellen.
Az elhízás ellen érdeke az embernek tenni, mert egészségügyi problémákat okozhat nagy eséllyel.
És hogy erről beszélni, vagy egy egészségesebb testalkatot propagálni nem testszégyenítés.
Én pl. sose vennék norbis cuccot. Igaz tavaly tavasszal majdnem 80 kilós lettem 175 cm mellé 26 évesen. Viszont részben a vírushelyzet miatt is elkezdtem hétvégente a hegyekben járni.
Igaz nem voltam az a tipikus elhízott, de azóta már túrázgatással lement közel 10 kiló úgy, hogy közben ugyanúgy fogyasztok csokit, cukrot és üdítőt. Lehet egészségtelen, de az se jobb, aki alkoholista. Viszont 10-20 néha 30km mászással, bottal is lehet a súlyt kordában tartani. Nem csak méreg drága kamu cuccokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!