Karácsony Gergely mennyi pénzt takarított meg a fővárosnak azzal, hogy leszedett egy csomó kukát?
Hát én soha nem dobtam el a szemet az utcán, akkor se ha nincs kuka 50-100-500méteres körzetben. Szép kis emberek laknak abban a városban, ahol csak úgy eldobálják a szemetet ha nem látnak kukát a közelben. Aztán meg biztos reklamáltak, hogy milyen szemetes a város... aztán meg örültek, hogy sokmillióért új kukákat kellett venni és a kukák ürítése tovább tart, több ember kell, több kiadása van a városnak.
Mostmár tényleg áruld el melyik város ez, hogy messze elkerüljem azt, ahol ilyen emberek laknak. Valami cigánytelep lehet.
Rá se ráts.
Budapestről költöztem ebbe a városba jónéhány éve, s kevesebb kukával is tisztább volt, mint Pest.
Ilyen alapon szedjék le az összes város összes szemetesét, hisz milyen város az, ahol eldobálják a szemetet.
26 Mondjuk nem mindegy, hogy 1-2 percig kell magaddal vinni a szemetet, vagy 1-2 órán át, amíg haza nem érsz...
Vagy ha épp egy üzleti találkozóra mész, akkor szeméttel teli zsebbel kell megjelenned, mert sehol sincs kuka...
Vagy ha egész nap egyik helyről a másikra mész, akkor egész nap magaddal kell hordani a szemetet...
Tudod mindenben vannak fokozatok: pl. nem mindegy, hogy valaki egyáltalán nem hülye, kicsit hülye, nagyon hülye vagy diliházba való.
Akármelyik város is lehetne. Sajnos az emberek egy része, s nem feltétlenül cigány, nem fogja a zsebében gyüjtögetni az üres dobozokat, csikkeket, elhasznált zsebkendőt, szalvétát, esetleg üres üdítősdobozt, stb.
S nem baj, ha te elkerülöd ezt a várost, de nem ezért nem írom le a nevét.
És ha jól értem, szerinted a kukák optimális száma pont most, Karácsony intézkedése után fog eljönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!