Karácsony Gergely belengette, hogy még is csak indulhat miniszterelnökjelöltként , ez jó hír az országnak és az összefogásnak?
Én erről nem hallottam még. De szerintem nem jó ötlet. Így is lehet látni mit művelt Budapesttel, kell ez az egész országnak?
Én szívesebben látnám Dobrev Klárát jelöltként.
Karácsony = Orbán!
Viszont Karácsony mellett szól az, hogy nem nyalja (ha kell, ha nem) a szájaszélét.
"Egy hierarchiában előbb vagy utóbb mindenki eléri azt a beosztást, amire teljesen alkalmatlan." (Murphy)
Ne lengessen ilyesmit. A távoli vidék lakói annyit tudnak csak róla, ami az 1-9 számozott távirányító gombokon bejövő adókon mondanak róla.
Ott meg már akkor az ment szakmányban, hogy alkalmatlan jelölt, eséltelen jelölt, amikor még főpolgármester sem volt.
Az összefogásnak biztosan, mert Karácsony nem annyira elutasított személy, mint Gyurcsány, vagy Dobrev.
Az országnak már kérdőjeles, mert csak egy bábfigura lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!