Mihez lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Vendéglátásban dolgozom, illetve dolgoztam. Három hónapja semmi bevételem. A tartalékaim tartalékait élem. Mihez lehet kezdeni? Teljesen el vagyok keseredve. Kihez lehet fordulni? Mit tudok csinálni?2021. jan. 23. 15:13
1/8 KárpátokGéniusza válasza:
Magyarország erősödik!
2/8 anonim válasza:
Esetleg munkanélküli segély?Azt is csak ha igazolod hány éve dolgozol és 3 hónapig kapod aztán kitesznek közmunkára utcát seperni hacsak nincs felsőfokú végzettséged mert akkor irodai közmunka volna.A másik az ha felajánlanak bármilyen munkát el kell menj oda és rá kell bólints vagy törölnek a nyilvántartásból.Vagy tanfolyamra tudsz esetleg jelentkezni a te városodban illetékes Munkaügyi Központban ha indul most hogy vírus van azt nem tudom.Önkormányzattól kérhetsz lakbér v rezsitámogatást nem tudom pontosan.Igazolnod kell hogy egyedül élsz és nincs munkád hogy a lakást fizesd amiben élsz.Ingyen Tb is jár egy évig ha nem vagy házas és igazoltan munkanélküli vagy,szintén Munkaügyi Központban tudod intézni.Más hirtelen nem jut eszembe.Nagyon előre ezekkel nem jutsz de jobb mint a semmi
3/8 anonim válasza:
Ha van B kategóriád, találhatsz furgonos szállítási munkát.
4/8 anonim válasza:
Csináld feketén, ennek az államnak úgy sem érdemes adózni. Sem az érdekeinket nem képviselik, se az igazságra nem számíthatunk és az egészségünk sem garantált, hogy meggyógyítanak ha betegek leszünk.
5/8 anonim válasza:
Figyelj te is leszartad más baját és nem álltál ki mellettük.Most téged is elért a válságos élet és megtapasztalod mindezt.A rendszer szisztematikusan csinál ki mindenkit így nem fognak össze,leszarjak a másikat.Keress másik munkahelyet de ezt 3 hónappal ezelőtt is megtehetted volna
6/8 A kérdező kommentje:
Én nem szarom le más baját. Érdekes így ismeretlenül ilyet feltételezni. Folyamatosan jótekonykodtam míg tehettem,álltam ki különböző ügyek mellett.Támogattam kis hazai kereskedőket. Keresem a lehetőségeket. De egy 9 éve működő saját vállalkozást nem szeretnék a kukába dobni.
2021. jan. 23. 16:03
7/8 anonim válasza:
6
Például a devizasok mellett kik álltak ki? Senki csak aki érintett volt az ügyben.Ez a baj hogy így csinálják ki az embereket.Hát pedig lelkileg készülj fel rá hogy mehet a kukába a vállalkozásod,nem te vagy az egyetlen és pont ez a cél.Most éppen a kozepreteget számolják fel
8/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen támogatás jár egy kisvállalkozásnak passz.
Nincs jogász ismerősöd aki jártas a mostani jogszabályokban?Ő esetleg tudna segíteni milyen segítséget igényelhetnél vagy nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!