Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem értik meg a vendéglá...

Miért nem értik meg a vendéglátó helyek üzemeltetői, hogy nem külön-külön, hanem tömegesen kell megnyitni az eredményes tiltakozáshoz?

Figyelt kérdés
A kamuadatok közlése és a bezárás bőven sok volt az embereknek, de az nem jó, ha csak 1-1 vendéglátó hely nyit ki, hiszen arra könnyen lecsap a rendőrség, és büszkeség tölti el, hogy bár a bűnözőket 99%-ban soha nem kapják el, legalább egy sarki kocsmát "tetten érnek". Külföldön ezt 50ezres nagyságrendben csinálták és köztük én is simán lennék fogyasztó ezeken a helyeken, mert szánalmas ez a bezárás.
2021. jan. 23. 10:26
 1/5 nemaRendőrség ***** válasza:
80%
Még csak pár tulajdonosnak jött fel az a döntés hogy híd alá vagy börtönbe.
2021. jan. 23. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:
44%

Vannak akik nem vírustagadók köztük és tisztában vannak azzal a felelősségel, hogy ha újra nyitnak akkor tömeges fertőzést okoznak amik halálozással is járnak majd.

Ha kinyit az adott hely akkor első körön milliós bírság és 3 hónap zárást adnék nekik. Második szabályszegésnél örökre tiltás, tulajdonos többé nem üzemeltethet semmilyen ilyen helyet és esetleges börtönbüntetés.

2021. jan. 23. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:
48%

beszéltem pár vendéglőssel erről.

a lényegi különbség valószínűleg az,hogy az olaszok akik meglépték ezt,úgy voltak vele,hogy ha jön is bírság,befizetik és kész.

de itthon olyan állapotban van rengeteg vállalkozás,hogy hónapról hónapra tengődik már.

nem fér bele olyan kockázat mint egy 5 kilós,vagy millás bírság.

főleg,hogy mo n egy 2 ezres havi bankkártya egyenleg miatt végrehajtót küldenek rád.

a másik véglet akik tele vannak,meg sza rnak bele a társadalmi szerepvállalásba.

plusz a fidesz kimondottan örülne ennek a tömeges megnyitásnak szerintem,mert milliárdos lenyúlható bevételt jelentene a tételes bírságolás.

így arra is képesek lennének,hogy felhozassák a teljes vidéki rendőr állományt,hogy 1ft se vesszen kárba és tételesen legyen lebírságolható az összes megnyitott hely.

am én is azonnal mennék beülni kajálni,mennék konditerembe,utána meg innék 1 sört a kocsmába.

2021. jan. 23. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Sok ember nem engedheti meg magának a bírságot.
2021. jan. 23. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
Mert a magyaroknál nincsen összetartás és kommunikáció.Egyebkent meg a többi embernek is támogatnia kéne ezeket a helyeket meg szétverni a rendőröket
2021. jan. 23. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!