Miért nem értik meg a vendéglátó helyek üzemeltetői, hogy nem külön-külön, hanem tömegesen kell megnyitni az eredményes tiltakozáshoz?
Vannak akik nem vírustagadók köztük és tisztában vannak azzal a felelősségel, hogy ha újra nyitnak akkor tömeges fertőzést okoznak amik halálozással is járnak majd.
Ha kinyit az adott hely akkor első körön milliós bírság és 3 hónap zárást adnék nekik. Második szabályszegésnél örökre tiltás, tulajdonos többé nem üzemeltethet semmilyen ilyen helyet és esetleges börtönbüntetés.
beszéltem pár vendéglőssel erről.
a lényegi különbség valószínűleg az,hogy az olaszok akik meglépték ezt,úgy voltak vele,hogy ha jön is bírság,befizetik és kész.
de itthon olyan állapotban van rengeteg vállalkozás,hogy hónapról hónapra tengődik már.
nem fér bele olyan kockázat mint egy 5 kilós,vagy millás bírság.
főleg,hogy mo n egy 2 ezres havi bankkártya egyenleg miatt végrehajtót küldenek rád.
a másik véglet akik tele vannak,meg sza rnak bele a társadalmi szerepvállalásba.
plusz a fidesz kimondottan örülne ennek a tömeges megnyitásnak szerintem,mert milliárdos lenyúlható bevételt jelentene a tételes bírságolás.
így arra is képesek lennének,hogy felhozassák a teljes vidéki rendőr állományt,hogy 1ft se vesszen kárba és tételesen legyen lebírságolható az összes megnyitott hely.
am én is azonnal mennék beülni kajálni,mennék konditerembe,utána meg innék 1 sört a kocsmába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!