Ellenzékiek! Ti örültök, hogy a Fidesz ismét vereséget szenvedett Brüsszeltől, miszerint ők nem tárgyalnak a Minority Safe Pack-ről?
Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 03:52
11/22 anonim válasza:
#9 kb 1 millió cigány él Magyarországon.
12/22 anonim válasza:
Ha az EU csapatjáték, akkor miért tojik az európai kisebbségekre?
13/22 anonim válasza:
Ha az EU csapatjáték és baj, ha Orbán nem nyal az EU-nak, akkor Magyarország is csapatjáték, és baj, ha ti mindannyian nem nyaltok Orbánnak.
14/22 anonim válasza:
Lehet mellédumálni, de egyre inkább úgy fest, hogy az EU egy önkényen alapuló színjáték a demokráciáról.
15/22 anonim válasza:
#14 pontosabban a német multikon alapuló színjáték.
16/22 anonim válasza:
15
Igen tudom. Az viszont szomorú, hogy valakik inkább nem akarják tudni, mert akkor összeomlik az a kép, amit az EU-ról töltöttek a fejükbe, és az kínos.
17/22 A kérdező kommentje:
nem csalódtam bennetek
2021. jan. 23. 12:12
18/22 anonim válasza:
Nagyon helyes. Én sem benned, kéredező.
19/22 anonim válasza:
Innen látszik, mennyire szerencsétlen egy nevetséges bagázs az egész ellenzék. Ezek még annak is örülnének, ha a kovid mindenkit kinyírna, mert az a fidesznek rossz, nekik jó. Ezért nem fogtok nyerni sosem, csak kikapni, mert a saját népeteket ocsároljátok, csak a hatalomért megy az összes idióta ellenzéki.
20/22 anonim válasza:
Bárhol jártam a világon, Franciaországtól Törökországig, mindenhol ki volt téve a nemzeti lobogó, baloldali emberek részéről is. Kivéve itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!