A Mi Hazánk lesz most a legnépszerűbb ellenzéki párt? Az egyetlen párt aki ellenzi a korlátozásokat.
Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 13:34
1/18 anonim válasza:
Én már őket támogatom pedig eddig nem nagyon voltak szimpatikusak.
2/18 anonim válasza:
Bazmeg még van másfél év a választásokig, addigra elfelejti az emberek fele, hogy valaha járvány volt.
3/18 anonim válasza:
Baloldali voltam, de most már őket támogatom
4/18 anonim válasza:
Nem. 2022 áprilisában már nem lesznek korlátozások.
5/18 anonim válasza:
Aki csak ezért támogat(na) egy pártot, az menjen a .....ba!
6/18 anonim válasza:
Nálunk a családban magasan nyertek és nem, nem lesz elfelejtve 22-ig. Sőt addig úgyis hoznak méginkább kiváló ötleteket.
7/18 árokpart válasza:
Jó jó el lehet bagatelizálni a Mi Hazánk Mozgalom jelentőségét csak azért az valamiképpen jelzés értékűnek kellene, hogy legyen a Fidesznek, hogy Toroczkai Laci már újra hasonlóan népszerű mint 2009-ben ilyenkor .
8/18 anonim válasza:
Nem fog tudni a többi ellenzéki párt olyat felmutatni, ami ennél jelentősebb az emberek életére és egészségére. Engem is elnyertek. Meg az ismerőseim 90%-át.
9/18 anonim válasza:
én is listán rájuk fogok szavazni
10/18 anonim válasza:
Azok akik nem bánják, ha meghalnak az idősek és a krónikus betegek szívesen szavasznak a n.cikra.
Miért vagyok meglepve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!