Lehet, hogy buta kérdés, de jól látom, hogy ha most még nem lenne vakcina elképzelhető, hogy nagyobb esélyünk lenne, hogy átlagos nyarunk lesz?
talán mert engem is kirúgtak és nem találok új munkát. Hívok pár céget leüvöltenek hogy nem felépítés lesz náluk hanem leépítés és nem vezsnek fel ÚJ EMBERT.
covidot szerencsésen túléltem, most éhen döglés vár rám
Igen, ismerős. Annyira vártam a 2021-et, de már én is rádöbbentem, sokkal rosszabb, mint 2020.
Az egész korlátozásnak meg vakcinának nincs köze a járvány terjedéséhez, ez a vírus úgyis úgy terjed, ahogy akar, és hullámokban. A megoldás az lesz, ha belátják, hogy kell hagyni az életet tovább menni, és ezt a vírust is besorolni a többi vírus közé, amivel együtt élünk.
3* igaza van szerintem! Ha mutálódik már a vakcina is lehet hatástalan lesz rá. Semmit nem tudunk a természet csapása ez mint a földrengések, cunamik stb.
Anno a pestist is túlélte a világ népessége vakcina nélkül.
#4 bizony túl! Tudod hogyan? Lezárták a falukat. Aki megszegte a szabályt, felakasztották. No tárgyalás, no duma, lógás. Ja, azt elfelejtettem, a pestis másképpen terjedt. Ami ahhoz jó, az ehhez nem és fordítva.
Kérdező! Igen, buta kérdés. Most mit mondjak? Gondolkodni kéne. Elszenvedjük az eseményeket vagy teszünk ellene. Ezt mondta Petőfi is. Rabok leszünk vagy szabadok? Ez itt a kérdés. A döntés viszont a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!