Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Debrecen vagy Szeged? Melyik...

Debrecen vagy Szeged? Melyik egyetem hallgatóinak van igaza?

Figyelt kérdés
Ezek az egyetemek alapítványi igazgatás alá kerülnek. A Debreceniek egyhangúlag megszavazták. A Szegediek még nem. Debrecen Magyarország legfideszesebb városa. Büszkék lehetnek, helyes vajon a döntésük?

2021. jan. 22. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Azért a vezetés egy szűk rétege az egyetem oktatóinak ami sajnos fidesznyikekből áll. Én személyes tapasztalatom is az h akik oktattak ott engem mind kritizálta a kormányt.
2021. jan. 23. 12:06
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

#11 TE azt írtad le hogy MINDEN oktató ellene van. Nincsen. Most még az is kiderült hogy csak azok közül akik téged oktatnak, ezek közül is csak akikkel erről beszéltél azok vannak ellene.

Ez kb. olyan, mint hogy nincs is fideszes, mert te nem is ismersz egyet sem.

A Debreceni egyetem szenátusa szavazta meg 3 tartózkodással mind igennel. Ebben a hallgatók és doktorandusz képviselőkön kívül 52 szavazattal rendelkező tag van, akik többsége egyetemi oktató. Legalább némileg meg kellett volna jelennie a szavazáson annak a nagy ellenállásnak ha MINDEN oktató a modellváltás ellen van.

[link]

"A Debreceni Egyetem kezdeményezi, hogy a felsőoktatási intézmény állami alapítású vagyonkezelő alapítvány által fenntartott egyetemmé alakuljon át. Erről rendkívüli ülésén, 65 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül döntött az egyetem szenátusa csütörtökön."

[link]

2021. jan. 23. 12:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"#11 TE azt írtad le hogy MINDEN oktató ellene van. Nincsen. Most még az is kiderült hogy csak azok közül akik téged oktatnak, ezek közül is csak akikkel erről beszéltél azok vannak ellene."

Én ilyet nem írtam.

2021. jan. 23. 13:29
 14/15 anonim ***** válasza:
42%
#13 Igazad van, az írta akinek a válaszára reagáltam.
2021. jan. 23. 14:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért meddő ez a vita, mert azt, hogy ki mivel tett "jó lóra" azt majd csak az idő fogja eldönteni!

Abban nem vagyok biztos, hogy ennek az egész bohózatnak most lenne itt az ideje.

2021. jan. 23. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!