Mit szóltok a Bauer Miklós ügyéhez, akit menteget a család? Pedig Rákosi embere volt.
Én azt nem értem, miért írt Bauer az apjáról?
Nem kell mentegetnie, inkább arra helyezhetné a hangsúlyt, hogy az apa cselekedete alapján nem lehet a fiát megbélyegezni. Ő maga is 75 éves. Minek akar még politizálni? Vonuljon vissza és a kutya sem fog sem vele, sem az apjával foglalkozni.
Ő családi és baráti körben mentegetheti az apját, mert minden gyereknek kedvesek a szülei, akkor is, ha szörnyű rémtetteket követtek el. Elfogadom, hogy ő szeretettel gondol az édesapjára, és nem várok tőle objektív ítéletet.
Viszont aki ilyeneket nyilvánosan leír, az parazsat gyűjt a fejére. Menjen ki inkább a temetőbe az apja sírjához és mondja azt: "Akármit is tettél ÁVH-sként, nekem az apám vagy és én fiadként szeretlek."
Jónéhány poilitikusunk van, aki igyekezett mosdatni a felmenőjét. pl.:
Fekete-Győr András apjáról:
"Nagyon büszke vagyok arra, hogy mindig, minden körülmények között megtartotta becsületét, egyenes gerincét."
Nem találom a róla szóló cikket, azért az alma nem esett messze a fájától. A nagypapa:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!