Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a Bauer Miklós...

Mit szóltok a Bauer Miklós ügyéhez, akit menteget a család? Pedig Rákosi embere volt.

Figyelt kérdés
[link]
2021. jan. 21. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, miért írt Bauer az apjáról?

Nem kell mentegetnie, inkább arra helyezhetné a hangsúlyt, hogy az apa cselekedete alapján nem lehet a fiát megbélyegezni. Ő maga is 75 éves. Minek akar még politizálni? Vonuljon vissza és a kutya sem fog sem vele, sem az apjával foglalkozni.

Ő családi és baráti körben mentegetheti az apját, mert minden gyereknek kedvesek a szülei, akkor is, ha szörnyű rémtetteket követtek el. Elfogadom, hogy ő szeretettel gondol az édesapjára, és nem várok tőle objektív ítéletet.

Viszont aki ilyeneket nyilvánosan leír, az parazsat gyűjt a fejére. Menjen ki inkább a temetőbe az apja sírjához és mondja azt: "Akármit is tettél ÁVH-sként, nekem az apám vagy és én fiadként szeretlek."

2021. jan. 21. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Jónéhány poilitikusunk van, aki igyekezett mosdatni a felmenőjét. pl.:

Fekete-Győr András apjáról:

"Nagyon büszke vagyok arra, hogy mindig, minden körülmények között megtartotta becsületét, egyenes gerincét."

Nem találom a róla szóló cikket, azért az alma nem esett messze a fájától. A nagypapa:

[link]

2021. jan. 22. 00:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jól hazudnak ezek a gazemberek. Egész életükben gyakorolták. Bauer népének nincs önkritikája sem.
2021. jan. 22. 10:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy biztos, mentegetni nagyon jól tudnak, és igen, az ÁVH-sok családja nagyon sok esetben itt él közöttünk. Én is ismerek ilyen, akinek a nagyapja ÁVH-s volt, de ő erről nem tehet, de nem is mentegeti. De amikor mindenkit kirugtak, bizony megpróbált valamit (vagyis megmondta, hogy ki volt a nagyapja), akkor maradhatott, vagyis ennyit ér az Orbán kormány. MSZMP-s és ÁVH-sok utódai, előre, hát ez nagyon szép.
2021. jan. 22. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!