Mit szoltok ahhoz, hogy aki beoltatja magat, de csak annak, megszunik a kijarasi tilalom majd?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 20:57
3/16 anonim válasza:
Én amúgy is amint lehet, beoltatom magam, de tény, hogy erős motiváció lenne, ha hezitálnék.
Pedig az igazat megvallva, nem sokszor használnám ki. De valahogy mégis más érzés, hogy szabad vagyok.
4/16 anonim válasza:
Jelenleg csak tervezet, me´g scak most fogja megvitania kormány.
5/16 anonim válasza:
És szerinted ezt választás előtt 1 évvel meglépik? Még csak tervezet van amúgyis minden ilyesmi dologról.
6/16 anonim válasza:
ööö tudtommal a zsarolás büntetőjogi kategória.
Oh bocs a kormányunkra nem vonatkoznak a törvények, ezer bocsi.
7/16 anonim válasza:
Rákontrázok: Aki nem oltatja be magát, annak legyen nappal is kijárási tilalom!
8/16 anonim válasza:
Ez igen! Micsoda szabadságjogokkal, szabad döntési jogokkal rendelkeznének az emberek, ha rajtad múlna. Takarodj Észak-Koreába, ha neked ez a stílus tetszik!
9/16 anonim válasza:
Én ott csavarnék egyet, hogy pl. - legalább kültérben - oltási igazolvánnyal ne kelljen maszkot hordani.
Vagy nyissanak ki az éttermek, szállodák, uszodák, könyvtárak, színházak stb. stb., amelyeket csak azok használhassanak (vehessenek részt a programjain), akik be vannak oltva.
10/16 anonim válasza:
Hogy letisztázzuk a magyar alaptörvényben az áll, hogy a törvény elött mindenki egyenlö, a diszkrimináció tilos, ezért az alkotmányellenességi kérdéseket vet fel... Ha a Magyar Alkotmánybírósag nem kaszálja el, akkor az európai fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!