Mikor szüntetik már be végre a korlátozásokat?
Figyelt kérdés
Meddig fog még menni ez a hiszti? Nagyon unom már😫2021. jan. 20. 19:19
1/20 anonim válasza:
Remélhetőleg, sose.
Csak az éttermeket nyissák ki.Online oktatás maradjon csak.
2/20 anonim válasza:
Ha sokan oltatják magukat, akkor annál jobban húzzák az emberek idegeit, míg a születendő gyerekeknél kötelezővé nem teszik az oltást.
Ha kevesen oltatják magukat, akkor egy idő múlva feloldják a korlátozásokat, mondván nincs értelme sok pénzt beleölni.
4/20 anonim válasza:
Majd ha erővel kikényszerítjük.
6/20 anonim válasza:
Szerintem nyáron megint "szabadságra fog menni" a virus. De ez az egész év megint el lesz csésze szerintem.
Annyira dühitő hogy ennek láthatóan semmi értelme de csináljak, sőt vannak olyanok akik annyira agymosottak hogy tapsikolnak is ennek.
7/20 anonim válasza:
Majd ha a nép összefog és nemet mond.
8/20 anonim válasza:
Remélem max tavasszal.
Nekem sokkal könnyebb így a középiskolát végezni online módon.
10/20 anonim válasza:
Itt senki más nem hisztizett, csak te, kérdező! Nyugodj meg, amint nem indokolja a közegészségügyi helyzet, feloldják a korlátozásokat. Attól, hogy naponta 10000-szer megkérdezitek ezt - időnként módosított köntösben, - nem fogják előbb feloldani a korlátozásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!