Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is agymosottak a...

Ékezetes billetyűzet kérdése:

Szerintetek is agymosottak a telexes olvasók?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, ma délelőtt Cukorhegyi Lőrinc kérdésében ott bizonygatták, hogy a telex márpedig függetlenobjektív média és milyen szerencse hogy egyáltalán létezik.. :D

Tényleg ennyire kimosta az agyukat az a kamuhíroldal? Hogy hihetnek független médiában, mikor maguk az ÚJSÁGÍRÓK sem függetlenek, nekik szubjektív politikai véleményük van, ami tükröződik az újságírásukban is.

Leszögezem, semmi baj nincsen azzal ha más a politikai véleményük embereknek, újságíróknak, de ezt ne próbálják függetlennek és objektívnek eladni. Ezzel becsapják az olvasóikat.

2021. jan. 20. 12:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

" (Ugyanúgy szétalázzák a más véleményeket "

Miért ne tennék, ha a másik oldalról csak ezek a válaszol jönnek mindig: Soros, Brüsszel, Migráns, Bezzeg a Gyúcsány! Ha a Fidesz oldalról is rendes érvek jönnének már az országgyűlésben akkor előrébb lennénk, de sajnos ez nem így van.

2021. jan. 20. 12:56
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
@6 Látod, ez itt a gond. Covidhisztit emlegetni nem vélemény, hanem tudományos nonszensz. Értem én, hogy a közösségi média és az alternatív tények világában szeretik azt hinni az emberek, hogy minden vélemény valid, de ettől még nem lesz igazuk.
2021. jan. 20. 13:05
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

#11 nyilván nem a nevetséges fidesz szlogenekre gondoltam...De ha bárki normális kritikát fogalmaz meg bármi ellenzéki szereplőkkel/pártokkal kapcsolatban, ugyanúgy megy a fideszbérencezés, meg a krumplizás, mint a másik oldalon a Sorosmigráncsgyúcsány. Talán még nem kötelező vagy fideszesnek, vagy "ellenzékinek" lenni, lehet más is az ember.

#12 akkor mi a covid hiszti, ha nem az, hogy minden nap lehoznak csomó cikket akár a világ másik végéről, hogy ennyien meg annyian haltak meg covidban/kapták el, de a lengyel, olasz, német, osztrák üzletnyitásokról meg a bécsi tüntetésről meg semmit? Vagy, az hogy méltatják a minél durvább járványkezelést, és szerintük örökké otthon lehet maradni, meg ha állambácsi nyomtat jó sok pénzt, azzal meg van oldva az otthonmaradás.

2021. jan. 20. 13:28
 14/19 anonim ***** válasza:
16%
Inkább az a kérdés, van-e agyuk, amit át lehetne mosni. A liberálisok mindent kritika nélkül elhisznek, legyen az szegény bevándorlók betelepítése, "békés egymás mellett élés" vagy óvodások szexuális felvilágosítása.
2021. jan. 20. 13:58
 15/19 anonim ***** válasza:
72%

"De ha bárki normális kritikát fogalmaz meg [...]"

Az a baj, hogy sose láttam még normális kritikát. Se országgyűlésen, se itt gyakorikérdéseken. Országgyűlésen is minden beszédnél azt hangoztattják a Fideszesek, hogy bezzeg amikor maguk voltak kormányon, de még olyannak is ezt mondják, akik nem is voltak kormányon. :D. Ez nem kritika.

2021. jan. 20. 14:10
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
eddig nem hitem benne de ma elolvastam egy cikket ot, azóta meleg vagyok és libsi
2021. jan. 20. 14:48
 17/19 anonim ***** válasza:
15#Az álnemzeti álkeresztény Eresztény kisz-mocskoknál nincs nagyobb köpönyegforgató maffia, beleértve persze az álellenzéket is, akik ugyan ezt a cirkuszt csinálják 30 éve, de 2010 óta különösen.
2021. jan. 20. 17:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Persze #17. Egyik kutya másik eb. Azért élhetetlen ez az ország - nincsennek normális politikusok akik az emberek érdekeit helyeznék előtérbe a saját társaságuknál. Azért is fogok kimenni most diploma után, ha a járványhelyzet véget ért. Már dolgozom külföldi cégnek, csak "home-office" - szerencsére programozásban, informatikában ez megtehető - viszont hamarosan megyek szedem sátorfámat és megyek ki, és vissza se szeretnék jönni, mert itt nincs jövő. A médiába is csak egymást tudják szapulni - egyik oldal sem jobb.
2021. jan. 20. 17:24
 19/19 anonim ***** válasza:

18as

Nehogy csalódj majd. Minden ország mélyponton van most, nehogy azt hidd, hogy bárhol jobb egy csöppet is.

2021. jan. 20. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!