Orbán Viktor Miniszterelnök Úr és Kormánya mely intézkedésével tette minőségibbé az életedet?
@9 A társadalmi hasznosság meg szaporodási kedv azért szerencsére nem korrelál olyan szorosan, mint ahogy azt gondolod. Százakat tanítottam meg angolul beszélni, beszéltem le egy beosztottamat az öngyilkosságról, rendszeresen önkénteskedem a hajléktalan-ellátásban, befizetek évi átlag 5-7 millió forint adót, miközben a közösből alig veszek ki. Kérlek mondd már meg, hogy az elmúlt mondjuk két évben mi olyat tettél, ami társadalmilag hasznosnak nevezhető?
A többi pontod is nyilvánvaló konzi ökörség, a melegpropaganda már szóként is okadék, a menekültek meg azért érdekelnek, mert ők is emberek és ha elhagytad volna a faluhatárt életed során, akkor tudnád, hogy miért menekülnek.
szerintem az az okádék, hogy a balos habzószájú gyűlöletkoalíció pajzsként tartja maga elé a melegeket, amikor az importált LMBTQ nevű hatalomtechnikát gyakorolják
nem csíped a bukott szakszervezeti vezetőket? az alkalmatlan budapesti vezetést? gyurcsány takarodj?
HOMOFÓÓÓÓÓB!!! Brüsszel segíts!
"HOMOFÓÓÓÓÓB!!! Brüsszel segíts!"
Milyen homofóbiáról hazudozol itt?
Orbánék előszeretettel engedélyezik minden alkalommal a melegfelvonulásokat. Az ellene tiltakozókat pedig orbán rendőrsége keményen zaklatja mindig.
@14 Náciknak megmondani, hogy tessenek otthon a négy fal között kussban lenni a normális, nem pedig fordítva.
@16 Az a baloldali, aki Szájerbe azért szállt bele, mert meleg, egy képmutató idióta. Az ügyben az egyetlen problémamentes dolog Szájer szexualitása. Ha karantén-időszakon kívül ment volna napi szinten orgiázni drogok nélkül, senkinek semmi köze nem lenne hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!