Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg van a kormánynak...

Tényleg van a kormánynak fizetett/nem fizetett facebook-os trollhadserege?

Figyelt kérdés

2021. jan. 19. 21:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Persze, a Fidelitas adja a nevet hozzá. Mivel viktorunk putyint majmolja, onnan jött az ötlet.
2021. jan. 19. 21:11
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
2021. jan. 19. 21:11
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
2021. jan. 19. 21:12
 4/21 anonim ***** válasza:
21%
Igen. Csak az ellenzéki vélemények jönnek tiszta szívből. A többi vélemény Németh Sziszi hátsójából jön és Rógán Tóni a kínai kommunista párttal kollaborálva kreálja azokat a véleményeket.
2021. jan. 19. 21:12
 5/21 anonim ***** válasza:
61%
krokodilagyak is vannak es persze trollfoci :)))
2021. jan. 19. 21:24
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem is fizetett, de sok kamuprofiljuk lehet. Pl megfigyeltem, hogy a kormány megosztóbb posztjai (válság alatt is nőtt a fizetés és csökkent a munkanélküliség) tele vannak sokkal több röhögős reakcióval, majd pár óra múlva hirtelen kétszer annyi like jön rá, jó részt átlagnév-stock fotó fiókoktól, amik pár hetesek, meg ilyen-olyan-né egy fotóval, szintén pár hetesek. A kommentek közt meg a kritikusak a legkedveltebbek mégis.
2021. jan. 19. 21:25
 7/21 anonim ***** válasza:
28%

Szerinted, most tényleg fizetni kell egy pártnak azért, hogy egyes emberek mellettük trollkodjanak? Én is szoktam trollkodni a Fidesz oldalán DK trollkénét, az ellenzéki pártok oldalán Fidesz trollként. Egyszerűen élvezem azt oldalaikon a kiakadást. Végül is úgy az ellenzék mint a Fidesz komédiát játszik, miért ne szórakozhatnék akkor én mindkettőn?

Trollkodni nagyon jó, munka utáni szabadidős foglalkozásként bárkinek ajánlom.

Trollnak születtem!

2021. jan. 19. 21:27
 8/21 anonim ***** válasza:
60%

Fidelitas,email...:

Kommunikációs állásra keresünk jelentkezőket havi 600–800 ezer forintos bérezéssel.Mindkét munkakör ellátásához szükséges a magas fokú politikai lojalitás, a rendkívüli teherbíró képesség, és elvárás a kiváló írásbeli és szóbeli kommunikációs képesség, a csapatmunkában való együttműködés, valamint a precíz munkavégzés.

.-.

2021. jan. 19. 21:49
 9/21 anonim ***** válasza:
28%

Igazából teljesen lényegtelen mert hasonlóan a kedvenc márka preferátorokhoz. (Csak a Sony-tól, LG-töl, Samsung-tól... vásárolok.

Infos körökben Noctua, Seasonic...stb.) Ezek az üzenetek is csak olyanokhoz jutnak el akik Fidesz szimpatizánsok.

Aki 444-et szokott olvasni az kiröhögi az ilyen Fidesz troll oldalakat mint pl a ELÉG nevű kreálmány. [link]

Fel se üti soha. Szal ez konkrétan teljesen felesleges.

2021. jan. 19. 21:53
 10/21 anonim ***** válasza:
25%
Nem csak a Fidesznek, az ellenzéknek is van, pl. ezen az oldalon 5 forintot kapnak 1 komment után és 20-at egy kérdés után.
2021. jan. 19. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!