Tényleg van a kormánynak fizetett/nem fizetett facebook-os trollhadserege?
Szerinted, most tényleg fizetni kell egy pártnak azért, hogy egyes emberek mellettük trollkodjanak? Én is szoktam trollkodni a Fidesz oldalán DK trollkénét, az ellenzéki pártok oldalán Fidesz trollként. Egyszerűen élvezem azt oldalaikon a kiakadást. Végül is úgy az ellenzék mint a Fidesz komédiát játszik, miért ne szórakozhatnék akkor én mindkettőn?
Trollkodni nagyon jó, munka utáni szabadidős foglalkozásként bárkinek ajánlom.
Trollnak születtem!
Fidelitas,email...:
Kommunikációs állásra keresünk jelentkezőket havi 600–800 ezer forintos bérezéssel.Mindkét munkakör ellátásához szükséges a magas fokú politikai lojalitás, a rendkívüli teherbíró képesség, és elvárás a kiváló írásbeli és szóbeli kommunikációs képesség, a csapatmunkában való együttműködés, valamint a precíz munkavégzés.
.-.
Igazából teljesen lényegtelen mert hasonlóan a kedvenc márka preferátorokhoz. (Csak a Sony-tól, LG-töl, Samsung-tól... vásárolok.
Infos körökben Noctua, Seasonic...stb.) Ezek az üzenetek is csak olyanokhoz jutnak el akik Fidesz szimpatizánsok.
Aki 444-et szokott olvasni az kiröhögi az ilyen Fidesz troll oldalakat mint pl a ELÉG nevű kreálmány. [link]
Fel se üti soha. Szal ez konkrétan teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!