Sulek Péter kérdése:
Szerintetek hogyan lehetne a Fideszt még jobbá tenni ?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat :)2021. jan. 19. 16:11
1/13 anonim válasza:
A fideszed már annyira jó, hogy ezt már überelni szinte lehetetlen! :)
2/13 anonim válasza:
Kicserélni benne jó pár politikust.
Ideológiailag rendben van, csak személyi problémák vannak benne.
3/13 anonim válasza:
Na ez jó kérdés!
Szerintem: radikálisabb irányvonal, sokkal hazafiasabb nevelés az iskolákban, aminek a része kellene hogy legyen a harcművészetek és lányoknak a háztartástan, sokkal szigorúbb szabályok a parlamentben, a házasság erősebb népszerűsítése, sok ingyenes program nyugdíjasoknak (pl. kirándulás Trianon Múzeumba), az ellenzék sokkal jobb átvilágítása ami a pénzügyeiket illeti párt és magánszinten egyaránt, a vadászat és a harcművészetek erősebb támogatása.
Én így lennék sokkal boldogabb, pedig már most is az vagyok.
4/13 Molyember válasza:
Ezen nem nagyon lehet javítani, majd az emléke megszépül.
5/13 anonim válasza:
2:
"Ideológiailag rendben van...."
Lopd a szajrét, ahol éred!
6/13 anonim válasza:
Hívják fel a figyelmet, hogy a húsevés kell az embernek. Túl sok a vegán.
7/13 anonim válasza:
Több ereszt a parlamentbe és minden patent lesz
8/13 anonim válasza:
Bárhogy. Ugyanis a mostani állapotnál csak jobb lehet bármilyen változással.
9/13 anonim válasza:
A migráns kérdést kicsit finomabban kellene kezelni.
10/13 anonim válasza:
Alapjaiban jó az irányvonal, kicsit azért tolódhatna jobbra néhány kérdésben, pl Pridot be kéne tiltani, szivárvány zászlókat nem lenne szabad engedélyezni, ugyanakkor a Sorosozás sok, és a foci helyett más sportokat is jobban támogathatnának. Illetve ki kéne lépni az unióból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!