Mi a baj a Jobbikkal?
Nos,egy közgazdászokból álló társaság megvizsgálta minden párt programját még a választások előtt. [link] Érdekes megnézni, hogy a költsévetési hiányt növelő intézkedések az első 2oszlopban szerepelnek-fura véletlen, hogy ezek a legnagyobbak.Egy kis szöveges értékelés:
Ajánlom figyelmedbe a 6-7pontokat.
Számomra(és még sokaknak)ez csak azt bizonyítja,hogy a Jobbik is csak egy párt.Lehetetlen ígéretekkel,megalapozatlan kijelentésekkel és ha betartanák programjukat,sokan sírnának.
De még írhatnék ezer dolgot.
És milyen érdekes hogy még is a Jobbik elképzelései felé haladon. És valami fúrcsa, hogy a nyuigati sajtó egy jelentős része is pozitívan kritizál!
"" Egy neoliberálisnak soha nem tudom megmagyarázni hogy itt ma MO ban, nem lehet kiadás csökkentéssel elérni semmit, mert csak további beszűküléshez vezet.
Mert nem ugyan az a helyzet mint pld az USA ban, ahol a fogyasztás faragható" bár ott sem következmények nélkül"!
Persze érdekes hogy a neolibek csak addig számolnak hjogy ha ezt nem fizetjük ki, akkor ennyivel kevbesebb lesz a kiadásunk, de annak a komparatív negatív hatását soha nem számolják.
Minazon álltal azt beismerem hogy nem tökéletes a Jobbik programja. Viszont a magyarok szemszögéből nincs más lehetőség.
11:13-as vagyok.
Nagy "kedvencem" még a Pörzse.Az önálló indítványainak száma 2. [link]
Ha valaki ezt elolvassa,azért érzékelheti,hogy ezek mennyire vinnék előbbre az országot-semennyire.Amikor mindenki a gazdaság fellendítésével foglalkozik,szerinte a címert rakjuk be a zászlóba.Nevetséges az egész.Akár csak az ember.
09:22
Te egy tipikus komplett agymosott idióta vagy.
Köszönöm a titulust.
„ ha elfogynak az érvek, jönnek a kések?”
Nem tudom,hogy jönnek ide a te fogalmazásod szerint a neolibek.Gondolom hasadra ütöttél és úgygondolod,hogy aki veled nem ért egyet az neolib.
Nem ez nem igaz.
De tudok olvasni a sorok között.
És egyetlen felfogás létezik, akik a kiadáscsökkentést tartják egyedüli megoldásnak, azok meg a neolibek.
Ezzel nem azt mondom hogy nincs bizonyos mértékben és keretek között igazuk, de értsük már meg hogy ami az USa magas fogyasztása mellett korrekciót okoz a különböző egyenlegekben, az egy magyar fogyasztás mellett még jobban elmélyít a gazdasági problémáinkat.
Mindamellett én is olvastam az általad linkelt közgazdászok véleményét, és csak nem Bokrost hozták ki egyedüli megoldásnak. Persze hogy 20 éve ezt az irányt követve jutottunk ide az nem is érdekes!
Az izraeli vagyok
Zsido vagyok es izraeli, tehat semmi jogom beleszolni ebbe a vitaba. Nem is szolok. Csak azt jegyzem meg, hogy helyeslem ezt a vitat, hogy itt mindenki igyekszik MO problemait megoldani (barmelyik oldalrol is). Sokkal magyarabb dolognak tartom ezt, mint az ezen az oldalon dolgozo palesztin propogandacsoport altal provokalt Izrael-arab viszalyok meddo targyalasat. Gratulalok, hogy a sajat hazatok erdekeit boncolgatjatok.
Nézd, hiába írom le, úgyis csak le fognak zsidóbérencezni, de te kérdező értelmesebbnek látszol mint egy átlag jobbikos szóval hátha.
A jobbik egy rasszista és antiszemita párt. Ezt kár is tagadni. Erre van bizonyíték. Gondolok itt arra hogy nem engedték be a romákat a gyűlésükre, meg a "húzzon el Izraelbe" "Játszadozzanak a metélt kis farkukkal" Ez nekem elég. Meg egyáltalán a cigánybűnözés szó. Nekem is vannak romák a családomba, képzeld el nem bűnöznek.
Ráadásul a jobbik agresszív is. Itt gondolok a "Lógjon!" meg a "Majd a folyosón megbeszéljük"re.
Ez a válasz 27%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:22
Te olyan h*lye vagy, mint a f*sz! Könnyesre röhögtem magam. :D Deportálás? GÁZKAMRÁK??? Hol látsz te ilyet? Zsidó vagy vagy cigány, hogy félsz tőlük? Vagy mi vagy te? Mert a fehér, magyar embernek semmi félnivalója nincs. Sőt ha a Jobbik irányítana, a fehér magyar ember jobban megbecsülve lenne a hazájában és talán kevesebbet vernének meg ölnének meg a cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!