Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a beoltottak...

Szerintetek a beoltottak mekkora hányada kapott oltást protekciós alapon?

Figyelt kérdés

Adott kb. 120 ezer ember, akiket már beoltottak. Ezek közül szerintetek mennyien foglalkoznak ténylegesen betegekkel, dolgoznak vagy élnek nagy létszámú idősotthonban?

Mert amit én látok magam körül, az részben az egészségügyisek hozzátartozói, akik bár részint idősek, de egyelőre mégsem lennének jogosultak az oltásra, valamint olyan huszonévesek, akik papíron nem egészségügyis munkaerőként dolgoznak magánrendelőkben vagy hasonló helyeken, de csak az oltás kedvéért. Mindkét csoportból legalább 3-4 esetről hallottam már, pedig nagyon visszavonult életet élek, és ÉN nem vagyok protekciós.

Közben meg itt a 70+-os, veszélyeztetett anyám meg az 50+-os, szintén veszélyeztetett nagybátyám, rájuk mikor kerül sor?

2021. jan. 18. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

0%!

A mai magyar kormány tökéletesen felügyeli a törvényességet!

:)

(Leírni is nehéz volt a röhögéstől)

2021. jan. 18. 13:37
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Nekem felajánlották és sok munkatársamnak, többség nem kérte. Nincs protekcionk, szivesen oda adtam volna nektek a pfizer oltast
2021. jan. 18. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Ezt a politika rovatot át kellene nevezni "rosszindulatú konteósok fórumára"
2021. jan. 18. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok köze van ennek a politikához.Az embereken múlik.
2021. jan. 18. 14:11
 5/9 anonim ***** válasza:
12%
Orbán is már megkapta a többi NER-lovaggal egyetemben, de csak titokban.
2021. jan. 18. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
#5 Persze. Olyan titokban hogy még ő sem tud róla. Miért kell mindig baromságokat beszélni? Pontosan vezetve van az oltási lista, minden vakcinának sorozatszáma van ami beazonosítható, mint minden oltásnál. Tényleg ennyire nem találtok semmit hogy ekkora hülyeségeket kell már behazudni?
2021. jan. 18. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
6: te komolyan elhiszed ennek a kormánynak, hogy nincsenek félrerakva adagok a csókosoknak?
2021. jan. 18. 15:32
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Örülj, hogy az idős rokonaid nem oltják be, mert akkor hamarabb meghalnának, mint Norvégiában történt..
2021. jan. 18. 16:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Közben már olyanról is hallottam, hogy több valóban betegek közt praktizáló egészségügyis jelentkezését visszautasították, mert "az egészségügyisekre vonatkozó kampány már befejeződött":(
2021. jan. 19. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!