Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatalokat sújtaná legjobban...

A fiatalokat sújtaná legjobban az oltási igazolás bevezetése?

Figyelt kérdés
Be lesz vezetve hogy csak oltva mehetsz repülőre, étterembe, stb. Viszont a fiatalok csak nagyon sokára kaphatnak oltást, a sor végén vannak. Így otthon az ablakból nézhetik, hogy az idősebbek jóízűen falatoznak a kedvenc éttermükben, utazhatnak külföldre, este 8 után kinn lehetnek az utcán. Pénzért se vehetnek, nem elérhető. Hova vezet ez?
2021. jan. 18. 11:18
1 2 3
 21/29 nemaRendőrség ***** válasza:
30%

"Magyarországon soha nem is volt és nem is lesz tervben oltási útlevél bevezetése"

Ennyit a képzelgéseidről

2021. jan. 18. 13:30
 22/29 anonim ***** válasza:
8%
#19 az nekem tökéletes, mert nem gyakran járok ilyen helyekre, ha még igen akkor azon kevés alkalmakkor inkább kifizetem a tesztet.
2021. jan. 18. 13:30
 23/29 anonim ***** válasza:
19%

[link]

"álom maradhat a vakcinaútlevél az Európai légi közlekedésben"

Ahh addig jó amíg csak rémálom marad. Majd Európán belül utazom.

2021. jan. 18. 13:34
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
2021. jan. 18. 13:34
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Már Ryanair-nek is az az új szlogenje, hogy "Jab and go!"
2021. jan. 18. 13:38
 26/29 anonim ***** válasza:
87%

No most függetlenül attól, hogy ki a gyártó, a covid oltás jelenleg arra jó, hogy tünetek nélkül túlessél, ha elkapod. Ugyanúgy hordozó vagy attól még és továbbadhatod másnak. Csak téged véd. Innentől kedve minek igazolni, hogy be vagyok oltva? Beutazást sem ahhoz kell kötni, hogy az érkező be van-e oltva (ugyanúgy fertőzhet), hanem ahhoz, hogy nálunk a különösen veszélyeztettek be legyenek oltva, hogyha el is kapják, ne patkoljanak el.

Arról nem is beszélve, hogy a vakcina jelenleg kb. fél évig hatásos.

2021. jan. 18. 14:23
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként vannak nem olthato személyek is. Pl terhesek, immundeprivaltak, valamilyen allergiasok.

Az oltási hajlandóság legyen bármekkora A Nyugaton, ha nincs oltóanyag ilyen volumenben.

Szerintem nem fog tudni működni a gyakorlatban ez az oltas-igazolasosdi.

2021. jan. 18. 14:35
 28/29 anonim ***** válasza:
23%

"Csak téged véd. Innentől kedve minek igazolni, hogy be vagyok oltva?"

Lépj be valamelyik politikai pártba, és legyél törvényhozó! :)

Eddig egyébként úgy tűnik, hogy a Pfizerrel beoltottak nem adják tovább a vírust.

2021. jan. 18. 14:38
 29/29 anonim ***** válasza:
18%

"Magyarországon soha nem is volt és nem is lesz tervben oltási útlevél bevezetése"

Hogyne lett volna -az ú.n. "sárga könyv"- oltási igazolvány. Több országba nem utazhattam kolera, sárga láz, stb. oltás nélkül.

2021. jan. 18. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!