A fiatalokat sújtaná legjobban az oltási igazolás bevezetése?

"Magyarországon soha nem is volt és nem is lesz tervben oltási útlevél bevezetése"
Ennyit a képzelgéseidről

"álom maradhat a vakcinaútlevél az Európai légi közlekedésben"
Ahh addig jó amíg csak rémálom marad. Majd Európán belül utazom.

No most függetlenül attól, hogy ki a gyártó, a covid oltás jelenleg arra jó, hogy tünetek nélkül túlessél, ha elkapod. Ugyanúgy hordozó vagy attól még és továbbadhatod másnak. Csak téged véd. Innentől kedve minek igazolni, hogy be vagyok oltva? Beutazást sem ahhoz kell kötni, hogy az érkező be van-e oltva (ugyanúgy fertőzhet), hanem ahhoz, hogy nálunk a különösen veszélyeztettek be legyenek oltva, hogyha el is kapják, ne patkoljanak el.
Arról nem is beszélve, hogy a vakcina jelenleg kb. fél évig hatásos.

Egyébként vannak nem olthato személyek is. Pl terhesek, immundeprivaltak, valamilyen allergiasok.
Az oltási hajlandóság legyen bármekkora A Nyugaton, ha nincs oltóanyag ilyen volumenben.
Szerintem nem fog tudni működni a gyakorlatban ez az oltas-igazolasosdi.

"Csak téged véd. Innentől kedve minek igazolni, hogy be vagyok oltva?"
Lépj be valamelyik politikai pártba, és legyél törvényhozó! :)
Eddig egyébként úgy tűnik, hogy a Pfizerrel beoltottak nem adják tovább a vírust.

"Magyarországon soha nem is volt és nem is lesz tervben oltási útlevél bevezetése"
Hogyne lett volna -az ú.n. "sárga könyv"- oltási igazolvány. Több országba nem utazhattam kolera, sárga láz, stb. oltás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!