Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatalokat sújtaná legjobban...

A fiatalokat sújtaná legjobban az oltási igazolás bevezetése?

Figyelt kérdés
Be lesz vezetve hogy csak oltva mehetsz repülőre, étterembe, stb. Viszont a fiatalok csak nagyon sokára kaphatnak oltást, a sor végén vannak. Így otthon az ablakból nézhetik, hogy az idősebbek jóízűen falatoznak a kedvenc éttermükben, utazhatnak külföldre, este 8 után kinn lehetnek az utcán. Pénzért se vehetnek, nem elérhető. Hova vezet ez?
2021. jan. 18. 11:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván amíg nem adják meg a lehetőséget a fiataloknak, hogy beoltassák magukat, addig nem fogják ezeket a szabályokat bevezetni. Nagyon max a külföldi utazás lehet problémásabb, de itthon semmilyen problémád nem lesz belőle.
2021. jan. 18. 11:22
 2/29 A kérdező kommentje:
A vendéglátósok már örülnének ha lenne vendég, ezért miattuk lehet hogy bevezetik.
2021. jan. 18. 11:25
 3/29 anonim ***** válasza:
88%
Maximum, hogy az lesz, hogy beoltják az időseket, és áprilisban kinyithatnak megint a vendéglátó egységek. Itthon a Covid-útlevelet biztos nem vezetik be ősz előtt.
2021. jan. 18. 11:27
 4/29 anonim ***** válasza:
85%

Hát a fiatalokat "kissé" megszívatják, mert a fesztiválszervezők már közölték, hogy oltási igazolvány nélkül nem fognak beengedni a fesztiválokra.

Márpedig egyelőre nagyon távol áll attól az országok nagy többsége, hogy mindenkit -legalább 60 %-ot- beoltsanak.

2021. jan. 18. 11:40
 5/29 anonim ***** válasza:
82%
De nem kötelező egyébként az oltás :D Az egyén akarata érvényesül,nem?Szabadság szeretem :)
2021. jan. 18. 11:43
 6/29 A kérdező kommentje:
4: akkor a fesztiválokat törölni lehet, mert nem lesz közönség. De én szervezőtől ilyet még nem hallottam.
2021. jan. 18. 11:43
 7/29 anonim ***** válasza:
79%

Volt egy riport valamelyik adón.

2021. jan. 18. 11:46
 8/29 anonim ***** válasza:
72%
Az a hely, aki kéri az igazolást, hamar be fog zárni szerintem. Diszkrimináicó miatt is rá fognak küldeni minden hatóságot, akit csak lehet.
2021. jan. 18. 11:52
 9/29 A kérdező kommentje:
8: kivéve ha ez lesz a törvény, és kötelező lesz elkérni. Márpedig a kormány erről beszél.
2021. jan. 18. 11:54
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi ilyesmi szerintem, ugyanis értelme nincs meg az éttermeket se kinyitni, ha csak a 65+-os oltottak mehetnek be. Ugyanígy a fesztiválok, repülőjáratok, stb esetében.

Másrészt a fiatalokra nem is olyan veszélyes a vírus, tehát miattuk nem is lenne kórházi kapacitashiany, meg ha tömegesen is kapnak el és betegednenek meg.

Egyébként valahol azt olvastam, hogy egy évig sem biztosít védettséget az oltás, de nem neztem meg a cikket, ez nem 100% de ha így van akkor sose lesz vége...

2021. jan. 18. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!