Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bevette mindenki hogy ha...

Bevette mindenki hogy ha leváltják a Fideszt jobb világ jön?

Figyelt kérdés
Az ellenzék olyan szeméjekből és bábokból áll, akiknek már rég bőrtönbe kellene lennie. Egyetemek, bíróságok, ügyészek, milliárdos oligarchák mind-mind a rendszerváltás óta a karmukban vannak, ahogyan külföldi hátszélel és pénzel is rendelkeznek. Ezt már sokszor bevalották, vagy utalaltak rá maguk is. (erről bővebben is lehetne beszélni.) Nem vádolhatóak, nem büntethetőek, sikeresen elsikálták a nyomokat. Ha egyszer hatalomra juntnak, kegyetlenűl leszámolnak nem csak a Fideszesekkel, hanem azokkal a bírókkal, ügyészekkel, sőt szinészekkel akik nemzeti érzelműek voltak illetve keresztbe tettek nekik. Ilyeneket Gyurcsány Ferenc szájából már sokszor halottunk, és nem hiába feltételezzük, hogy vezető szerepre tőrt az ellenzeken belül. Aki nem a tenyeréből eszik, azzal kegyetlenűl leszámol a jobboldali mediának való kiszivárogtatással. Nyugodtan lehet nézni az Amerikai történéseket is, mert a libbsik csak egy valakik utápnak jobban Trumpnál: Orbánt.

2021. jan. 17. 16:24
 131/142 A kérdező kommentje:
Ezekről beszámoltak, de nem csak ők jttek. ne elgyél ennyire naív. Magyarok is többen jönnek vissza mint kimentek. Eddigi adatok alapján többen mentek ki, és kevesebben jöttek vissza. Nem véletlen hogy fordult a kocka, nem igaz hogy ennek nincs köze a migrációhoz. Ha felmegyek akármelyik oldalra, vagy megnézem pl. a tényeket folyamatosan az van benne, hogy pl a szomszéd jóskabácsi megölte a juliska meg a marinénit.. Nyugati dolgokról sem teljesen számol be a média, csak a nagyobb a dolgokról, amit a média is lehozott. Ha pedig a Fidesz a migránsok ellen való kampány melett cigány ellenzes kampányt is csinálna, akkor a balliberális média még jobban szétszedné a kormányt. Láttuk ezt gyöngyöspatánál meg a börtönbiznisznél is. Tudják az emberek hogy itt sincs minden rendben, de mégis jobb mint nyugaton. Neked az nem tetszik hogy az igazságot bemutatják a migránsokról, de akkor is megy az ajvékolás ha cigányokról van szó. Vagy nem tudom emlékszel - e mekkora botrány volt, mikor kiutasította a kormány az iráni diákokat
2021. jan. 18. 14:56
 132/142 anonim ***** válasza:
100%
Ennek az az oka , hogy összejött a pénz egy adott dologra ennyi semmi több a magyarok mindig is pénzért mentek ki meg a jobb lehetőségekért semmi másért. Ha felmész akármilyen oldalra fent vannak a gyilkosságok de az elkövető származása már nem. Jobboldaliak ezt kéne csinálniuk nekem ez a jobboldaliság, ha kell akkor kimondja a dolgokat és nem az , hogy mindenre azt mondjuk, hogy keresztény értékrend aztán semmi köze nincsen hozzá. Mivel jobb itt ,mint nyugaton? Mert szerintem 90%-ban ugyanaz csak a terror került el minket. Én tudom , hogy migránsok egy semmitérő férgek jártam migráns lakta részen Berlinbe tudom milyenek a kecske baxok . De ettől függetlenül még akkor sem mutatnak be mindent hitelesen.
2021. jan. 18. 15:31
 133/142 A kérdező kommentje:
Számtalanszor oda írták hogy roma volt az elkövető. Vagy más nemztiségű. A migránsokat sem a nemzetiségük miatt támadják, akkor sem támogatnám az llegális igrációt ha fehérekről lenne szó. Nyugaton a migrác miatt soha nem látott mértékben romlott a közbisztonság. Itt ezt szeretnék elkerülni. Ameddig itt javulnak az adatok,addig ott romlanak. Ez a KÜLÖNBSÉG. Egyébként a magyarok miatt is nől a büncseekmények száma, fehérek miatt is nő. Viszont az illegális migránsok miatt jobban.
2021. jan. 18. 16:08
 134/142 anonim ***** válasza:
49%
Dehogy emelik ki max az Alfaír meg ilyen oldalak de a többi tuti hogy nem. Én nem tudom , hogy itt javulnak e az adatok ,mert szerintem soha nem volt ennyi narkos Magyarországon mint most.
2021. jan. 18. 16:26
 135/142 A kérdező kommentje:
Origo, ps stb.. mind kiemeli. Le is tiltották fbröl a cigány szó miatt.
2021. jan. 18. 16:29
 136/142 A kérdező kommentje:
2021. jan. 18. 16:35
 137/142 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem láttam mindig csak elkövető van írva
2021. jan. 18. 16:36
 138/142 A kérdező kommentje:
Most linkeltem be a vadakat.
2021. jan. 18. 16:36
 139/142 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtam, hogy a nagyon jobbosok mint az alfahír meg a vadhajtások az leírja nekem az origo meg ezek a kérdésesek
2021. jan. 18. 17:26
 140/142 A kérdező kommentje:
De a vadhajtások és a 888.hu is Fideszes.
2021. jan. 19. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!