Bevette mindenki hogy ha leváltják a Fideszt jobb világ
jön?
Figyelt kérdés
Az ellenzék olyan szeméjekből és bábokból áll, akiknek már rég bőrtönbe kellene lennie. Egyetemek, bíróságok, ügyészek, milliárdos oligarchák mind-mind a rendszerváltás óta a karmukban vannak, ahogyan külföldi hátszélel és pénzel is rendelkeznek. Ezt már sokszor bevalották, vagy utalaltak rá maguk is. (erről bővebben is lehetne beszélni.) Nem vádolhatóak, nem büntethetőek, sikeresen elsikálták a nyomokat. Ha egyszer hatalomra juntnak, kegyetlenűl leszámolnak nem csak a Fideszesekkel, hanem azokkal a bírókkal, ügyészekkel, sőt szinészekkel akik nemzeti érzelműek voltak illetve keresztbe tettek nekik. Ilyeneket Gyurcsány Ferenc szájából már sokszor halottunk, és nem hiába feltételezzük, hogy vezető szerepre tőrt az ellenzeken belül. Aki nem a tenyeréből eszik, azzal kegyetlenűl leszámol a jobboldali mediának való kiszivárogtatással. Nyugodtan lehet nézni az Amerikai történéseket is, mert a libbsik csak egy valakik utápnak jobban Trumpnál: Orbánt.
emberek, az, hogy vannak olyan falvak meg pesti varosrészek, ahol rossza közbiztonság javarészt nem integrálódott kisebbségi emberek miatt, az nem ok, arra, hogy beengedjünk még több tízezer jött-ment embert, akik még tovább rontatának a helyzeten.
2021. jan. 17. 22:47
122/142 anonim válasza:
Az én álmom olcsó. Nekem az is elég, ha választás után nem kövért és orbán nyelvnyujtogatását látom mindenütt...
2021. jan. 17. 23:29
123/142 anonim válasza:
Igen! Rajtad (meg néhány más haszonlesön+rettegön) kivül mindenki!
2021. jan. 18. 00:00
124/142 anonim válasza:
És én írtam valahol, hogy migránsokat akarok beengedni ? Tisztában vagyok vele milyenek a migránsok és nem kellenek ide , de attól még létezik nálunk is no-go zóna csak amíg a drága kormány média azt is lehozza ha egy néger eldob egy zsebkendőt Párizsban addig azt, hogy a Balatonnál az Enyingi meg Érdi cigányok mennyi kábítószert meg kurvát futtatnak, vagy , hogy mennyi erőszakos dolog történik a Borsodi kis falvakban tehát elég nagy a kettős mérce. Meg a másik ,hogy miért olyan minden Fideszes, hogy ha mondjuk én nem szeretem a Fideszt akkor csak balliberális lehetek ? Mi van ha én annyira szélsőséges jobboldali vagyok , hogy ahhoz képest amit én elvárok egy jobbóldali kormánytól ahhoz képest még Hitler is egy migráns simogató volt ? Ilyenkor mi van ? (De nyilván nem vagyok ilyen ez csak egy példa) Tehát nem értem a logikát bár gondolom ez aki nincs velünk az ellenünk van című előadás lesz
2021. jan. 18. 09:25
125/142 A kérdező kommentje:
Cigányok ellen nem lehet semmit sem tenni. Ők már itt vannak. Nyugaton sokkal roszabb a helyzet. Ne hiába jönnek nyugatról ide Németek. Az index is lehozta.
2021. jan. 18. 13:34
126/142 A kérdező kommentje:
A fideszre pedig egy szavazd se lehet ezzel kapcsolatban. Mert ameddig Gyurcsány idejében az volt a baj hogy nem dolgoztak, most az hogy a munkahejen sok a CIGÁNY. Ez az miatt van, mert a kormány politikája sikeres,nem segéjel tömi őket ki. Ahogy nygat is teszi a migránsokkal. Még ingyen lakásokat is kapnak.
2021. jan. 18. 13:36
127/142 anonim válasza:
Nem igazán láttom azt a rengeteg németet akik rohannak ide hozzánk. Amúgy a Vadhajtások volt ebből a kedvencem amikor azt írták, hogy az orosz jó létt miatt áramlanak ki miközben Németországban rengeteg ruszki dolgozik, mert ott nem kap 1000 eurót sem.
A másik, hogy jön ide a munka én nem említettem a munkát hanem a médiát, hogy milyen kettős mércét használnak, tehát most, hogy jön ide a munka? Talán arról, hogy az Enyingi meg Érdiek kurvákat futtatnak meg drogot árulnak? Ha igen akkor elmondom, hogy 1 ez illegális 2 az ilyenek nem fognak 170 ezerért gyárban robotolni.
Miért álítana a média kettős mércét? Ugyanúgy beszámol az itteni büncselekényekről is mind kÉt oldal. A média azt mutatja be, hogy menyi kárt okoznak a migránsok, és mennyire kitömi őket pénzzel. Ezzért is ne össze egyeztethető az itteni helyzet azzal, ami ott van. Nálunk nincsennek olyan nagy kaliberű terror támadások, egyre többen kezdenek kilábalni a szegénységből, ezzel fokozatosan a közbisztonság javul. Az hogy a cigányok elüldözik egyes területekről az embereket azzal nem lehet mit kezdeni.
2021. jan. 18. 14:28
129/142 A kérdező kommentje:
Ez van a vérükben ezek ilyenek.
2021. jan. 18. 14:30
130/142 anonim válasza:
Ez 3 ember . Nyuggerek eddig is jöttek , mert jól éltek a nyugdíjukból. Emlékszem még anno 2004-5 felé egy szomszédos településen mennyi házat adtak el a német meg holland nyugereknek . Nem számolnak be annyiról, mint ami valójában történik csak a nyugati dolgokat. Felmész egy Origora és semmi más nincsen rajta csak migráns itt gyilkolt meg ott meg rabólt meg ilyesmi. De itt csak a felkapott dolgokat mint az Érdi Enyingi balhé ami nagy port vert azokat emelik ki pedig tudnák még jó párat ami csak tavaly volt és a média kusolt róla. A másik meg, hogy ha valami történik Németországba, Franciaországba akkor egyből hangsúlyozzák , hogy bevándorló volt az ember de ha itt csinálnak valamit nem ,merik ki mondani, hogy kokeró volt az illető hanem csak , hogy bűnöző vagy elkövető . Na ez a kettős mérce amikor nálunk minden rendben van nincsen semmi gond de ahogy átlépsz az országhatáron már halott is vagy és nem is élsz jól csak ha itt maradsz meg ha Oroszországba mész vagy Kínába , mert itt még az átlag középosztály Dubai szinten felül van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!