Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » T.i se tud.játok megnézni...

T.i se tud.játok megnézni PC-n a BKK-s menetrendeket, mióta Karácsony a főpolgármester?

Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 13:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
58%

A parlament.hu honlap üzemeltetői alkalmatlanok!

Nem tudom visszanézni az ülések videóit!

Rohaggggggyanak meg!

2021. jan. 17. 16:37
 22/29 anonim ***** válasza:
Nálad lehet a gond. A felső részből talán ráismersz a Firefox böngészőre. És, eddig görgettem le: [link] ; persze, lehetett volna tovább is.
2021. jan. 17. 17:08
 23/29 anonim ***** válasza:

# 19:

"Nem az a kérdésem, hogy hogyan tudnám használni, hanem hogy miért alkalmatlan a karácsonyi vezetés."

Akkor miért nem azt tetted fel kérdésnek, hogy "Miért alkalmatlan a karácsonyi vezetés?" ahelyett, hogy egy vélt vagy valós böngészőproblémát hozol fel. A honlap megújulása tavaly ősszel történt, előtte Karácsony már legalább egy éve főpolgármester volt. Többen is leírtuk Neked, hogy próbáld meg más böngészőben, nem csak a BKK honlapja esetében fordul elő, hanem nagyon sok más honlap esetében is, hogy nincs minden böngésző, minden verziójára optimalizálva. Illetve nem kell ahhoz Karácsony vélt vagy valós alkalmatlansága, hogy egy honlap furcsaságokat produkáljon, erre javasoltam a böngésző cache-ének frissítését.

De Te igazából nem a problémát akarod megoldani, hanem Karácsony alkalmatlanságát bizonyítani. :D

2021. jan. 17. 17:14
 24/29 anonim ***** válasza:

Kifejezetten "tetszik",hogy a kormánymantra majmai,minden esetben látják a baloldali vezetőség felelősségét mindenben.

Az ország vezetése ezzel szemben semmiben sem felelős.

2021. jan. 17. 17:33
 25/29 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy zavar, amiért spórolás helyet weboldalak felesleges dízájnváltoztatására költenek, és azt is rosszul végzik el.
2021. jan. 17. 18:29
 26/29 anonim ***** válasza:

# 25:

Akkor miért nem ezt a kérdést tetted fel? "Titeket is zavar, hogy spórolás helyet weboldalak felesleges dízájnváltoztatására (pl. BKK) költ Karácsony?"

2021. jan. 17. 19:11
 27/29 A kérdező kommentje:
Mert sokkal hatásosabb lett volna, ha a saját bőrötökön érzitek a változást. Csak én nem gondoltam, hogy a többségnél bejön az oldal.
2021. jan. 17. 19:57
 28/29 anonim ***** válasza:

Látod,látod...

Ez van,ha azt gondolod,hogy minden úgy van mindenhol mint nálad.

Jobb a nyitottság mi?!? :)

2021. jan. 17. 20:07
 29/29 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy meg lehet-e nézni a menetrendet vagy sem, mert a fele sem igaz. Az a része pedig diszkriminatív a menetrend eme formátumának, hogy akinek nincs internete, az "bukjon fel, mint a büdös bogár"! Ünnepi menetrendek érvényesülése alkalmával az éppen arra járók megkoszorúznak az első - ünnepet követő - munkanapon egy-egy buszra várt utastársuk sírját a helyi megállóban, aztán megy tovább az élet.
2021. jan. 18. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!