T.i se tud.játok megnézni PC-n a BKK-s menetrendeket, mióta Karácsony a főpolgármester?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 13:53
12/29 A kérdező kommentje:
Ez is jól bizonyítja, hogy csak a fideszes kerületekben élőkkel szúr ki.
2021. jan. 17. 14:56
13/29 anonim válasza:
# 12:
Én a XVI. kerületben lakom, Fideszes a polgármester, mégis működik.
Lehet a Mozillát használókkal szúr ki, én Operát használok. :)
Egyébként próbáld kiüríteni a böngésző cache-ét a CTRL + F5 billentyűkombinációval, aztán zárd be a böngészőt, nyisd meg újra és próbáld meg az oldalt. Pártállástól függetlenül a legtöbb IT-s ezt mondja bármilyen böngészőben felmerülő problémára. ;)
14/29 anonim válasza:
Ez, tényleg értelmetlen. Én, vagy 250 km-re Budapesttől, egy faluban, egy öregecske PC-n le tudom görgetni: [link]
Pedig, semmi szükségem rá. Te meg ott, a magasságos fővárosban, nem.
Amúgy, te tényleg 453-napja kapaszkodsz az egérbe, Karácsony informatikusait átkozva, hátha sikerül a legörgetés?
15/29 A kérdező kommentje:
Természetesen csak akkor szitkozódom emiatt, amikor szükségem lenne rá, de mióta új az oldal, azóta egyszer sem sikerült legörgetni. És olyan nincs, hogy a böngésző a hibás. Ha egy weboldal nem támogatja valamelyik böngészőt, arról kizárólag a weboldal készítői tehetnek.
2021. jan. 17. 16:23
16/29 anonim válasza:
Melyik böngészőt használod...?!?
17/29 A kérdező kommentje:
Firefox
2021. jan. 17. 16:28
18/29 anonim válasza:
Próbáld meg chrome-mal. Hátha azzal megy neked.
19/29 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdésem, hogy hogyan tudnám használni, hanem hogy miért alkalmatlan a karácsonyi vezetés.
2021. jan. 17. 16:36
20/29 A kérdező kommentje:
Ha 0 forintot költöttek volna az új weboldalra, akkor most nem lenne ilyen probléma. Vagyis Karácsony azért fizet valamire közpénzt, hogy az rosszabb legyen, mint volt.
2021. jan. 17. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!