Ha ennyire rossz nekunk Orban Viktorral hogy hogy eddig nem volt merenylet ellene?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 11:51
11/19 anonim válasza:
Nem véletlenül vigyáznak ám orbánra úgy, mint előtte soha egy miniszterelnökre sem... Mikor láttad utoljára közterületen, a nép között? Na ugye... Csak a TEK teljes védelme alatt, csakis előre biztosított helyszíneken és rendezvényeken hajlandó levegőre lépni. Ez nem lehet véletlen, a teljes paranoia egyik jele.
12/19 anonim válasza:
A Parlamentbe IS,mindig a boltívek alatt száll ki a kocsiból.Egyszerűen még nem találtam meg azt a pozíciót,ahonnan rálátnék... :)
13/19 anonim válasza:
Mert drága. Senkinek se érdeke ennyit fizetni. Magától is eltűnik majd.
14/19 anonim válasza:
Mert nincs egy olyan hülye sem, aki a saját életét is tönkrevágná, csak hogy kinyírja a G-ecit.
15/19 anonim válasza:
Mert talán nem is olyan rossz? :)
16/19 anonim válasza:
Vannak akik még hosszú időt ülnek a vécén azután is,hogy kisz*rták magukat.
Szó szerint,"kotlanak" a sz*ron.
Nem értem,lehúz és le vele! :)
17/19 anonim válasza:
Honnan tudnánk, hogy volt-e merénylet vagy sem?
Az csak nem véletlen, hogy golyóálló mellényt hord egyes alkalmakkor?!
(ő az egyetlen, aki ennyire be van sz@rva!)
18/19 anonim válasza:
Én ebben az országban polgármesterként is golyóálló mellényben járnék, amennyi bolond futkos itt szabadon. Miniszterelnökként jó hogy bevédetném magam én is. Mert szerintetek a Merkelt nem védelmezi a BND?
19/19 anonim válasza:
18: Merkelen mikor láttál golyóálló mellényt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!