Beoltatnád magad a kínai vakcinával?
Kérdező, és még 4 év múlva is készültek hamisított tejporok:
Ok akkor elfojt. Félregépeltem véletlenül. Húúú most mi lsz??
Egyébként attól még hogy amerikai valami lehet pocsék. Az amerikai oltóanyag teljesen újszerű génbázis alapú passzív immunizációs terápia. Ki tudja, és ha öt év múlva olyan pontmutációt okoz az emberi génekben hogy kifejlődik a rák?
Csak megfsúgom hogy a kínai klasszikus jól ismert immunizációs technológia elölt kórokozóval. Csak úgy mondoim
27*
Honnan tudod hogy mi lesz egy év múlva? Nem értek hozzá de olvastam hogy gén alapú az amerikai.
26*
Épp elég annak a 11000 magyarnak aki belehalt. Azok hozzátartoizói legalább értik miről van szó. NEKEM EGYIK ROKONOM KÉT HÉTIG OTTHON SZENVEDETT FÉLT KÓRHÁZBA MENNI. VÉGÉN TUDATZAVAR ALAKULT KI AGYA NEM KAPOTT ELÉG OXIGÉNT. BEVITTE MENTŐ RÖGTÖN GÉPRE TETTÉK IS EGY HÉTIG VOLT EGY HÉT UTÁN HOLTAN SZEDTÉK LE RÓLA. kÉTOLDALI TÜDŐGYULLADÁST, VIZESEDÉS ÉS RONCSTÜDŐ LETT AZ EREDMÉNYE.
ÉS NEM NEM VOLT ÖREG 61 ÉVES ENYHE TÚLSÚLLYAL BETEGSÉGEK NÉLKÜL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!