Beoltatnád magad a kínai vakcinával?
Maximum a magyarral.
Addig nem oltatok míg az nem lesz.
Nem. Egy diktatúra, azt közöl amit akar és azt ír az oltás dokumentációjába amit jó a vezetésnek.
Mellesleg onnan indult az egész így elvből sem.
Egyébként én egyikkel sem oltatnám be magam.
"Kinaiakban jobban megbízok amióta a világon elsőként folytották el a világjárványt."
Igen??? Szerinted tényleg elfolytották??
Én a kínaikban megbízok, mióta nyomtalanul tűnnek el a kínai kormány kritikusai.
Igen tégla is a fejemre eshet. Nekem mondjuk reflux alapbetegségem van meg depresszió (hivatalos diagnózis antidepresszánst szedek) és köszi de én nem kérek a vírusból.
És jó lenne ha mindenki oltakozna mert már unom abezártságot és szabadulni akarok. Beolt a kormány egy hétvége alatt (az két nap) egy millió embert akkor húsz nap alatt be lehetne oltani az egész országot és mindenki szabadon mehetne kocsmába, diszkóba, dolgozni kiki ahova akar.
Egy vakcina beadása ami kb fél perc és enyhe mellékhatás pl: bőrpír) csak megér ennit vagy én látom rosszul?!?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!