Miért kell utálni a liberális embereket?
Ugye ismerős Orwell mondása a koncsikról? Minde állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek a másiknál...
Ki is lakozik egy budai villában? kié volt is az a villa?
17
Hadd meséljek valamit.
Engem éveken át nem érdekelt a politika, nem vallottam magam se liberálisnak, se konzervatívnak, semminek. Sőt kimondottan úgy voltam vele, hogy amíg közvetlenül nem érint, addig nem dühöngök a politikán, meg nem utálok senkit. Csináltam szépen a saját dolgomat, tanultam, szereztem egy diplomát, aztán munkába álltam. A munkahelyemen találkoztam egy olyan közösséggel amelyik magukat liberálisnak nevező emberekből állt. És teljesen ledöbbentem mit művelnek, reggeltől estig szidták a kormányt, meg az ismerőseiket akik kormánypártisággal gyanúsították, folyton panaszkodtak, irigykedtek. Mikor kajaszünet volt minden alkalommal elmondták, hogy bezzeg az orbán gundeles kaját eszik, a rezsi szilárd pedig pacalt, és rohadjanak meg, meg hasonlók, szóval tényleg minden kapcsán felhozták, és olyan düh és utálat volt bennük hogy hihetetlen. Egyszer rákérdeztem, hogy nekik személyesen mit ártott a Viktor, hogy ennyit szidják, és erre azt mondták, "hát hogy mennyi pénzt költ stadionra meg hogy lop." Mondom oké, de az konkrétan titeket miért érintett hátrányosan, miben lett rosszabb nektek, erre az egyik srác kiakadt rám is, hogy nehogy már én is ilyen fideszbérenc fa$z legyek, hogy védem őket. És utána nem szólt hozzám egész héten. Utána mondom magamban megnézem milyen ez a fidesz, nekiálltam hallgatni orbán beszédeit, szijártót és talán kocsis mátét is hallottam néha. Nem találtam semmi olyat ami ekkora agressziót jelentene. Majd megnéztem az azonnali kérdések óráját, ahol jakab Ppéter dühöngve esett neki a miniszterlenöknek, tényleg elmondta mindennek, majd folytatta ezt a gyurcsány is. Na ekkor jöttem rá hogy a munkatársam semmi mást nem csinált, csak eltanulta az ellenzéki politikusoktól ezt a viselkedést... naszóval csak arra akartam célozni, hogy az én tapasztalataim szerint az ellenzék sokkal agresszívebb, durvább és sajnos nagyon sokszor butább is mint a kormány. Úgyhogy egyáltalán nem értem, miért mondja bárki is hogy a kormány szítja a gyűlködést. Nekem mások a tapasztalataim.
Mikor a fidesz volt ellenzékben ők nem szidták a parlamentben Gyurcsányt? Dehogynem
Arról nem beszélve, hogy a kormány nyomta évekig a tv-ben, újságokban, óriásplakátokon, hogy gyűlölni kelni kell a migránsokat, gyűlölni Sorost, gyűlölni Junckert. Az egész politikájuk a gyűlöletre épül.
25
Még is a fidesz mosdatta ki a pedofil botrányból, nem Gyurcsány.
24.
Hol mondanak olyanokat, hogy gyűlölni kell a migránsokat? Egyetlen egyszer sem mondott ilyet senki! Soros meg egy spekuláns gazember, aki többek között a fegyverüzletben is benne van, bankokat, országokat próbált bedönteni, angliában elég komoly eredményeket el is ért, franciáknál meg majdnem egymillió euros büntetésre ítélték, több országból ki van tiltva, szóval ne tegyünk úgy mintha a Soros az olyan ártatlan kis jószág lenne. Persze felfújta a Fidesz, ebben nincs vita köztünk, na de kérdem én az, hogy a kormány egy gazembert szid, illetve nem enged be ide migránsokat ez magyarázat arra az alpári mocskolódásra amit az ellenzék és a szavazói művelnek... Most felteszem akkor neked is a kérdést! Neked személyesen miben lett rosszabb attól az életed, hogy nem enged ide tömegesen migránsokat a kormány, meg hogy Sorost nem kedveli a Fidesz? Neked ettől rosszabb lett az életed?
Azzal van problémám, hogy ezzel a gyűlölkampánnyal magyarok millióiba ültette be a félelmet. Plakátkampány nélkül is kivül lehetett volna tartani a menekülteket, de az nem volt elég. Rettegést kellett kelteni az emberekben, hogy jönnek a vademberek milliói és megölnek. Na ez itt a probléma.
A Soros kampányról nem is beszélve. Előtte utálta őt 1000 ember az országban, most utálja 3 millió. Ettől nekünk miért lett jobb az életünk? Ezért kellett százmilliárdokat elkölteni kampányokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!