Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora szégyen a Fideszre...

Mekkora szégyen a Fideszre nézve, hogy mostmár nemcsak a Momentum, hanem a Jobbik is megelőzte őket a fiatalok körében?

Figyelt kérdés

[link]

A 30 év alattiak mindössze 22%-a szimpatizál a Fidesszel.

Ezzel pedig nemcsak az ebben a korosztályban toronymagasan vezető Momentum, hanem már a Jobbik mögé is bezuhantak.

Ez nagy szégyen szerintem...

2021. jan. 16. 16:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%
És ők a nagy kétharmad... vicc
2021. jan. 16. 17:02
 12/26 anonim ***** válasza:
63%

A Fidesz már csak a lopásról szól.

Gondolkodó magyar ember soha többé nem szavaz egy ilyen antiszociális, műkeresztény, álszent, erkölcsi hulladék, kleptomán pártra!!!

2021. jan. 16. 17:07
 13/26 anonim ***** válasza:
40%

Na és? nem csak ez a korcsoport veszt részt a választáson.Németországban Merkel CDU-ja 6%-on áll, koalíciós partnere se áll jobban.

Egyébként meg nehogy azt hidd, hogy aki 20 évesen a Momentumra szavaz, az akkro örökké annak marad a szimpatizánsa. A 90-es években még én is az SZDSZ-re szavaztam mega 2000-es évek elején, 2010-ben pedig már a Fideszre. Németországban is az egykor lázadozó hippi liebrális ma már nyugdíjaskorú egykorú egyetemistái a konzervatív CDU és annak tartományi tesvértpártjainak a támogatóu.

2021. jan. 16. 18:50
 14/26 anonim ***** válasza:
69%
Büszke lehetsz magadra fidesz szavazó, te is bejártad az egész politikai palettát a pártoddal együtt.
2021. jan. 16. 18:54
 15/26 anonim ***** válasza:
53%
Ez is olyan, mint Orbán: elvtelen haszonleső - őt követi
2021. jan. 16. 19:06
 16/26 anonim ***** válasza:
65%
Én pl fiatal vagyok, diplomás, értelmiségi és jéé a Fideszre szavazok... és jéé lekakálom hány fiatal szavaz rá rajtam kívül. :D
2021. jan. 16. 19:25
 17/26 anonim ***** válasza:
57%

16

Akkor te minden vagy, csak nem értelmiségi.

2021. jan. 16. 19:34
 18/26 anonim ***** válasza:
63%
Majd a sok cigány fiatal úgyis a Fidezsre szavaz
2021. jan. 16. 19:55
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

ja akkor ez az üvöltve sikítás oka

hogy készültök az egyetlen korosztályban is elveszíteni a támogatottságotokat ahol van

abban a korosztályban is a hörgő hülye elmebeteg lesz aki azt mondja, hogy olyan aranyosan ronda a gyurcsányné, hogy tuti rászavazok

2021. jan. 16. 19:59
 20/26 anonim ***** válasza:
37%

"Ez is olyan, mint Orbán: elvtelen haszonleső - őt követi"

Ezt írd be minden kérdés alá, az elvtársak felpontoznak ;), témához nincs köze? Kit érdekel! Benne van, hogy O1G, quality conent!

2021. jan. 16. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!