Mekkora szégyen a Fideszre nézve, hogy mostmár nemcsak a Momentum, hanem a Jobbik is megelőzte őket a fiatalok körében?
A 30 év alattiak mindössze 22%-a szimpatizál a Fidesszel.
Ezzel pedig nemcsak az ebben a korosztályban toronymagasan vezető Momentum, hanem már a Jobbik mögé is bezuhantak.
Ez nagy szégyen szerintem...
A Fidesz már csak a lopásról szól.
Gondolkodó magyar ember soha többé nem szavaz egy ilyen antiszociális, műkeresztény, álszent, erkölcsi hulladék, kleptomán pártra!!!
Na és? nem csak ez a korcsoport veszt részt a választáson.Németországban Merkel CDU-ja 6%-on áll, koalíciós partnere se áll jobban.
Egyébként meg nehogy azt hidd, hogy aki 20 évesen a Momentumra szavaz, az akkro örökké annak marad a szimpatizánsa. A 90-es években még én is az SZDSZ-re szavaztam mega 2000-es évek elején, 2010-ben pedig már a Fideszre. Németországban is az egykor lázadozó hippi liebrális ma már nyugdíjaskorú egykorú egyetemistái a konzervatív CDU és annak tartományi tesvértpártjainak a támogatóu.
16
Akkor te minden vagy, csak nem értelmiségi.
ja akkor ez az üvöltve sikítás oka
hogy készültök az egyetlen korosztályban is elveszíteni a támogatottságotokat ahol van
abban a korosztályban is a hörgő hülye elmebeteg lesz aki azt mondja, hogy olyan aranyosan ronda a gyurcsányné, hogy tuti rászavazok
"Ez is olyan, mint Orbán: elvtelen haszonleső - őt követi"
Ezt írd be minden kérdés alá, az elvtársak felpontoznak ;), témához nincs köze? Kit érdekel! Benne van, hogy O1G, quality conent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!