Mi volt a gond Gyurcsány Ferenccel miniszterelnökként?
Figyelt kérdés
Most vagyok 17 éves de jövőre már szavazhatok és a DK-ra teszem a voksom , Gyurcsány Ferenc nyit a fiatalok felé, jó fej , kedves mi a fenéért szídják a fideszesek?
Szüleim is DK-sok és azt mondják sokkal jobb volt az élet 2010 előtt , azóta hiába mondják, hogy jobb az élet de ez nem igaz.
Úgy látszik a választók ezzel nem értenek egyet, a 2. legnépszerűbb párt elnökéről beszélünk jelenleg. :)
2021. jan. 16. 10:07
22/48 anonim válasza:
Csak annyi, hogy neki is az a főnöke, mint Orbánnak.
Viszont, nem volt olyan" kapzsi"!
2021. jan. 16. 10:26
23/48 anonim válasza:
Olvasd vissza a 2007-2010-es kérdéseket az oldaról. Sokan elfelejtették hogy milyen is volt Gyurcsány... Soha nem szavaznék rá.
2021. jan. 16. 10:32
24/48 anonim válasza:
"szabad európai magyarként akarok élni akit nem vetnek meg külföldön csak azért mert egy diktátor a vezér"
Külföldön élek, ha valaki megvet mert "büdös külföldi" vagyok az nem azt nézi hogy ki a góré odahaza (szerintem nem is tudja). Az semmit nem néz. Téged ha valaki lenézne külföldön még te esedeznél bocsánatért ő meg nézne hogy mi ütött ebbe a gyerekbe.
2021. jan. 16. 10:38
25/48 anonim válasza:
9:48 (és 10:38) vagyok. Leírtam mit láttam és mi volt annak idején, videókkal is alátámasztom a tényeket erre az a válasz már 17 évesen hogy propaganda. Miért is erőlködöm, komolyan...
2021. jan. 16. 10:45
26/48 A kérdező kommentje:
Akárhány éves lehet az ember ha kimosta az agyát a propaganda gépezet, 17 évesen is tudhat többet az ember a világról mint egy 40 éves, ha a 17 éves tájékozodtabb és jobb forrásokból meríti a tudást
Hogy jobban élünk most, mint régebben, az nem vélemény kérdése. Mivel a világ amúgy is fejlődik és az emberek dolgoznak, ezért akkor is jobban élnénk, ha Orbán nem csinálna semmit.
2021. jan. 16. 10:58
28/48 anonim válasza:
Ha nincs a világválság Gyurcsány idején és pont így ment volna fel.
2021. jan. 16. 11:00
29/48 anonim válasza:
#28 a koronavírus miatt ugyanúgy bezuhant, mint 2008-ban.
2021. jan. 16. 11:01
30/48 anonim válasza:
Áh, nem volt semmi gond, csak tönkrevágta és szétlopta az országot még saját bevallása szerint is. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!