A média miért nem említi meg, hogy Európában több országban is tüntetnek a korlátozások ellen?
29
30
Gondoltam hogy többre nem vagytok képesek.5 perc alatt elvereznetek egy Drabik elleni vitában
32
Mivel is kapcsolatban? Mert neked van bármiféle erved is hülyegyerek?Én már írtam ezt meg azt
Annyi volt az érved, hogy "hát a Drábik azt mondta"
Ez érvelési hiba, úgy hívják hogy tekintélyre hivatkozás.
Ha a hullámgenetika létezik, akkor mutass nekem egy peer reviewed tudományos cikket ebből a témából.
Amit pedig Drábikról írtam (Szabad Európa Rádió hír és programszerkesztője) pedig igaz, nézd meg az életrajzában. Nem értem miért minősíted hazugságnak
"Irtam hogy rengeteg szakemberrel felvette a kapcsolatot a kutatómunkája során"
1. Mi bizonyítja, hogy ez tényleg így van-e, és nem csakúgy bemondta?
2. Mi bizonyítja, hogy tényleg szakemberekkel vette fel a kapcsolatot, nemcsak olyan jellegű influenszerekkel, mint pl. a Gődény?
Újra megkérlek: ha olyan tudományterület, amit hullámgenetikának hívunk, létezik, akkor rajta, mutass nekem egy peer review-ed tudományos cikket a területről. Akkor elhiszem, hogy tényleg létezik, addig nem. És nem, erre az nem ellenérv, hogy "nem fogják az orrodra kötni, hol tart a tudomány", mert a tudomány kummára nem így működik. Bár nem hiszem, hogy neked bármi közöd is lenne hozzá. De azért felvilágosítalak: tudod, a Nobel díjat sem szupertitkos tudományos eredményekre adják, hanem olyan eredményekre, amelyek jól dokumentált formában nyilvánosak, fellelhetőek róla tudományos cikkek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!