Melyik politikai pártot támogatjátok és miért?
Ha szeretnétek, írjatok kort és nemet is, kérlek, mindezt kultúrált formában tegyétek meg!
A magam részéről eléggé elbizonytalanodtam, egyikkel sem tudok azonosulni és próbálom kiszűrni a “legkevésbé távoli” pártot, de kíváncsi vagyok mások véleményére is, mert jelenleg a fidesz-momentum ellentétet érzem a legkiélezettebbnek a környezetemben.
Egyik rosszabb mint a másik. Miért mi támogassuk?
A magyar politika 1990-tők kezdve úgyis olyan hogy a kevésbé rosszra szavazunk. Nincsenek jók. Nem olyan mint az Aladdin vagy a Frigyláda fosztogatói, hanem mint a Peradot vs. Alien vagy a Csuky Freddy ellen
Magyar Kétfarkú kutyapárt.
A párt célja, hogy a Magyarországon a rendszerváltás óta a politikát meghatározó pártokat parodizálja, bemutassa valós arcukat, gátolja korrupt tevékenységüket és alternatívát kínáljon a kiábrándult szavazóknak a pártválasztásukhoz.
Mozgalmuk az erőszakmentességben és a közvetlen cselekvésben hisz, céljaikat ezen filozófiák mentén kívánják elérni.
Főbb célok:
az aktív állampolgári hozzáállás erősítése: támogatni az embereket, hogy a siránkozást és az önsajnálatot legyőzve kézbe vegyék a teendőket,
értelmes politikai párbeszéd kialakítása, amely nem retorikai verseny egymás szidásáról – mert véleményük szerint a politizálásnak nem szabadna többé arról szólnia, hogy egyesek örömüket leljék egymás lehordásában,
amikor szükséges, átvenni az önkormányzatok által elhanyagolt tevékenységeket, mégpedig olyan módon, hogy ez őket is cselekvésre, hatékonyabb működésre ösztönözze,
hozzájárulni egy olyan állampolgári szemlélethez, amelyben kizárólag konkrét ügyekkel foglalkozunk, nem pedig más pártokkal és azok épp aktuális reklámüzeneteivel.
Nekem ezért szimpatikusak a 4 szín festés is jól néz ki :) meg viccesek.
3-as"
Az ingyen sört és az örök életet kifelejtetted!
Igényes öleb lehet, aki ezekre szavaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!