Egy nő miért támogatja a Fideszt, amikor nyíltan nőellenes politikát folytatnak? (Lásd Novák Katalin múltkori felszólalása)
Nem ő vezeti a pártot és Orbán pl. szerintem biztosan nem nőellenes. (Tekintsünk el ettől a "te Fideszes vagy", "nem vagy" dologtól.)
És attól, hogy 1-2 ember nőellenesen felszólal, a Fidesz még nem lesz az. Majd ha minden képviselő elkezdi ezt a Novák Katalin, Budaházy Edda stílust, akkor lehet félni, mi lesz a nőkkel és a nőnek születendőkkel itthon. Illetve majd ehhez tartozna az is, hogy akkor mi van, ha valaki nővé operáltatja magát, vagy nyíltan feminista. Lehetnének tüntetések, csak hát akkor nagy eséllyel nagyobb lenne az elnyomás is.
Nem ezen múlik egy nőnél, hogy fideszes-e vagy sem. (Egyenlőre ugye...)
Meg ugyan. A királyunknak kell a pénz és ha a nők nem dolgozhatnak, mert otthon kell lenniük az 5+ gyerekkel, akkor kevesebb lesz az adózás, illetve felborul a kereskedelem és gazdaság is, mert hát mi nők sajnos képesek lettünk eljutni a férfiak szintjeihez is, a munkát illetően.
Én jövőre kezdek el dolgozni -elég hasznos munkakör lenne majd-, de lehet, abbahagyom a képzést és a tanulást, mihamarabb felcsináltatom magam és kihisztizem a páromtól, hogy tartson el minket.
Egy nő kiesése a gazdasági és kereskedelmi piacból még nem érződik. De több százezeré már nagyon is.
És persze ott lenne még az emiatt egyre növekvő külföldre való kiköltözés is.
"Én jövőre kezdek el dolgozni -elég hasznos munkakör lenne majd-, de lehet, abbahagyom a képzést és a tanulást, mihamarabb felcsináltatom magam és kihisztizem a páromtól, hogy tartson el minket."
Ezt nem értem.. Nem pont az lenne a feminizmus lényege, hogy egy nő ne legyen már annyira szánalmas, hogy a párja tartsa el? Hanem legyen egy nő is karrierista, keressen jól stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!