Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bukott polgármester Tarlós...

A bukott polgármester Tarlós István mivel tengeti a mindennapjait?

Figyelt kérdés

2021. jan. 14. 06:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én sem, de mivel a kormány és szócsövei ezt a titulust használják, ha újra nem választott ellenzéki politikusról van szó, szerintem nem hibázunk, ha követjük a hivatalos narratívát.

2021. jan. 14. 10:37
 22/27 anonim ***** válasza:

#20. Még a kihívójáról sem tudtunk semmit, amikor már ilyeneket nyilatkozott, de te megfejted, hogy ez tulajdonképpen előre magyarázkodás volt. Aha. :)

Budapest "liberális város", már Demszky is megmondta, ez igaz Európa majdnem mindegyik nagyvárosára. Inkább az volt a furcsa, hogy korábban tudott itt nyerni Tarlós, meg hogy 2019-ben is ennyire közel volt a győzelemhez. A Fideszre is igaz, hogy Budapesten lényegesen gyengébbek, mint országosan, azaz Tarlós vereségéből a Fidesz bukását vizionálni nem logikus, hanem sokkal inkább vágyvezérelt gondolkodásnak tűnik. Azzal a 70 IQ-val nem is lőttem mellé, te kis "ősszefogós". :)

2021. jan. 14. 10:48
 23/27 anonim ***** válasza:
#21. Igazából azt használtok, amit akartok. Esetleg azért nem biztos, hogy jó taktika, mert a választók viszont pontosan tudni fogják, hogy ki bukott és ki nem, az pedig nagyon gáz tud lenni, amikor a Fidesz politikusai maguk is elítélően nyilatkoznak Szájerről vagy Borkairól, míg a baloldalon összezár a szekta, és foggal-körömmel védik a hívek Gréczy Zsoltot, Wittinghoff Tamást, Lackner Csabát, vagy akár a 15 éve valóban bukott Ferit, hogy egy rossz szót ne lehessen szegényekről mondani. :) Azért nem nagyon kell szerintem meglepődni, hogy innentől kezdve a Fidesz nyeri a választásokat, de ez már nem az én problémám.
2021. jan. 14. 10:56
 24/27 anonim ***** válasza:

A kihívója ellenzéki összefogást élvesző politikus volt,nem elég ennyi?Vagy karácsony személye annyira félelmetes lenne fidesz oldalon?Igen, vidéken gyengébb az ellenzék,viszont minden változás onnan indul ki.ebből a szempontból jókor volt a főp.m. választás.

Milyen összefogós?azon kívül hogy vállon veregetted magad,megpróbálhattál volna értelmes dolgot írni(megharcolni a kétszámjegyű iq-szintért..)

2021. jan. 14. 10:59
 25/27 anonim ***** válasza:

"A kihívója ellenzéki összefogást élvesző politikus volt,nem elég ennyi?"

Miért lenne? Összefosás már 2014-ben is volt, aztán hogy megnyertek vele két országgyűlési választást is. Ja, nem. :D

"Vagy karácsony személye annyira félelmetes lenne fidesz oldalon?"

Már kissé össze-vissza beszélsz. Onnan indultunk, hogy szerinted Tarlós már előre magyarázta a vereségét. Írtam, hogy még a kihívójáról sem tudott semmit, ezért ez kissé erőltetett belemagyarázás. Erre most írod ezt. Oké...

"Milyen összefogós?"

Nézd vissza nyugodtan, hogy honnan idéztem és ott hogy szerepel ez a szó! Az IQ-t pedig ezek után te nyugodtan felejtsd el! :)

2021. jan. 14. 11:45
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom feltűnt-e hogy az eddig sem túl magas színvonaladat tovább csökkentetted.amit írtál önismétlés plusz egy összefosás,semmi új dolog.viszont késztetést éreztél egy újabb kommentre.ki tudja miért.majd ha lesz új mondandód reagálok,addig is olvashatóak a korábbi kommentjeim.
2021. jan. 14. 12:03
 27/27 anonim ***** válasza:
Most valószínűleg hó eltakarítást vállal, mert alig jön ki a milliós nyugdíjából meg a főpolgármesteri tanácsadói honoráriumból meg egyebekből.
2021. jan. 14. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!