A bukott polgármester Tarlós István mivel tengeti a mindennapjait?
Én sem, de mivel a kormány és szócsövei ezt a titulust használják, ha újra nem választott ellenzéki politikusról van szó, szerintem nem hibázunk, ha követjük a hivatalos narratívát.
#20. Még a kihívójáról sem tudtunk semmit, amikor már ilyeneket nyilatkozott, de te megfejted, hogy ez tulajdonképpen előre magyarázkodás volt. Aha. :)
Budapest "liberális város", már Demszky is megmondta, ez igaz Európa majdnem mindegyik nagyvárosára. Inkább az volt a furcsa, hogy korábban tudott itt nyerni Tarlós, meg hogy 2019-ben is ennyire közel volt a győzelemhez. A Fideszre is igaz, hogy Budapesten lényegesen gyengébbek, mint országosan, azaz Tarlós vereségéből a Fidesz bukását vizionálni nem logikus, hanem sokkal inkább vágyvezérelt gondolkodásnak tűnik. Azzal a 70 IQ-val nem is lőttem mellé, te kis "ősszefogós". :)
A kihívója ellenzéki összefogást élvesző politikus volt,nem elég ennyi?Vagy karácsony személye annyira félelmetes lenne fidesz oldalon?Igen, vidéken gyengébb az ellenzék,viszont minden változás onnan indul ki.ebből a szempontból jókor volt a főp.m. választás.
Milyen összefogós?azon kívül hogy vállon veregetted magad,megpróbálhattál volna értelmes dolgot írni(megharcolni a kétszámjegyű iq-szintért..)
"A kihívója ellenzéki összefogást élvesző politikus volt,nem elég ennyi?"
Miért lenne? Összefosás már 2014-ben is volt, aztán hogy megnyertek vele két országgyűlési választást is. Ja, nem. :D
"Vagy karácsony személye annyira félelmetes lenne fidesz oldalon?"
Már kissé össze-vissza beszélsz. Onnan indultunk, hogy szerinted Tarlós már előre magyarázta a vereségét. Írtam, hogy még a kihívójáról sem tudott semmit, ezért ez kissé erőltetett belemagyarázás. Erre most írod ezt. Oké...
"Milyen összefogós?"
Nézd vissza nyugodtan, hogy honnan idéztem és ott hogy szerepel ez a szó! Az IQ-t pedig ezek után te nyugodtan felejtsd el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!