Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Influenzajárványok idején...

Influenzajárványok idején hogyhogy nem voltak soha ilyen szigorítások, mint most a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés

2021. jan. 14. 02:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
19%

20: Magyarországon is összeomlott... ja várj, te a 2.5 pipás hülyegyerek vagy, aki szerint a korlátozások okozzák a többlethalálozást :DDDDD csak épp semmilyen logikai összefüggés nincs sose a mondataidban.

Egyébként a légszennyezettségi adatok és a Covid esetszámok között semmilyen korreláció nincs.

2021. jan. 14. 18:46
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Itt van debunkolva Bhakdi bácsi hülyesége a légszennyezettségről: [link]

A nagy """""szaktekintély"""""

2021. jan. 14. 18:49
 23/30 anonim ***** válasza:
78%

#21 Te meg az a bérrettegő vagy, akinek a nemlétező pszichiáter bátyját átvezényelték a covid-osztályra, és aki kétségbeesetten próbálja tagadni minden ilyen kérdésnél a valóságot :D

A légszennyezettség nem a covid-esetszámokkal korrelál, hanem a betegség lefolyásával. Ha nem így van, akkor mivel magyarázod, hogy a sokkal jobb levegőjű Dél-Olaszországban semmi bajt nem okozott a "járvány"?

2021. jan. 14. 19:37
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Az én lelkiismeretem még mindig tiszta. Idiótákkal pedig nem vitatkozom. Pá!
2021. jan. 14. 19:42
 25/30 anonim ***** válasza:
91%

Ja és kettőnk közül nem én vagyok az, aki épp az adott helyzetnek megfelelően változtatja az érvelését :)

te tavasszal: nincs járvány, mivel többlethalálozás sincs

te most: a többlethalálozást az intézkedések okozzák

Szánalmas...

2021. jan. 14. 19:47
 26/30 anonim ***** válasza:
78%

Tavasszal nem ugyanazok az intézkedések voltak érvényben, mint most, pl. nem volt kötelező maszkot hordani. Illetve azóta derült ki az is, hogy már jóval régebb óta élünk együtt a vírussal, mint gondoltuk. Azóta csak újabb tények kerültek napvilágra, amik igazolják, hogy nincs miért tartani a koronavírustól. Persze téged a tények akkor sem érdekeltek, és most sem.

Az állítólagos pszichiáter bátyád tudja, hogy a gyakorin való pánikkeltéssel keresed a kenyeredet? Kérdezd már meg tőle, ha létezik, hogy milyen hatással van az ember immunrendszerére az állandó rettegés, aztán pedig számolj el a lelkiismereteddel, hogy esetleg miattad haltak meg emberek!

2021. jan. 14. 19:57
 27/30 anonim ***** válasza:
35%

:DDDD együtt röhögünk a hozzád hasonló retardáltakon. Az oltást is megkapta már, természetesen semmi baja, és mindenki alig várja a családban, hogy megkaphassa.

Nekem pedig továbbra is tiszta a lelkiismeretem ;)

2021. jan. 14. 20:14
 28/30 anonim ***** válasza:
81%

Azért én emlékszem 2004-ben és 2010-ben is volt influenza pánik. Akkor az volt a szerencsénk, hogy emberről emberre nem terjedt csak madárról (ide értem a háztartási baromfikat is) és sertésről emberre.

De tisztán emlékszem, hogy a mi járásunk (vagy mi volt akkoriban) az egyik legfertőzöttebb volt és a busz amikor kiment a településről vegyvédelmi ruhában levők lemosták gyorsan kívülről a buszt és a kerekeket is mielőtt továbbmehetettünk volna.

2021. jan. 15. 12:34
 29/30 anonim ***** válasza:
68%
A madár- és a sertésinfluenza is nagyon fel lett fújva, bár az akkori pánikkeltés kismiska volt a mostanihoz képest. Arra is emlékszem, hogy a környezetemben azok voltak a legbetegebbek, akik beoltatták magukat.
2021. jan. 15. 12:41
 30/30 anonim ***** válasza:
#20: Olaszországban sem omlottt volna összem, ha nem csinálják azt, amit tettek. Ott azért omlott öszze, mert a magánegészségügyből súlyos fertőzésre való hivatkozással mindenkit átirányítottak az államiba, ami miatt a magánellátás kiürült, az állami meg nem bírta. De épp most láttam egy német parlamanti felszólalást, ahol a képviselő válaszol az egyik lezárásokat követelő intézetvezető orvosnak, hogy amikor azt állítja, hogy túlterheltek a kórházak, akkor felhíívta az érintett kórház fertőző inntenzívjét és megkérdezte, hogy hány beteg volt, majd azt a választ kapta, hogy itt egysincs. Tehát ez az összeomlik az egészségügy egy óriási átverés.
2021. jan. 20. 16:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!