Influenzajárványok idején hogyhogy nem voltak soha ilyen szigorítások, mint most a koronavírus miatt?
20: Magyarországon is összeomlott... ja várj, te a 2.5 pipás hülyegyerek vagy, aki szerint a korlátozások okozzák a többlethalálozást :DDDDD csak épp semmilyen logikai összefüggés nincs sose a mondataidban.
Egyébként a légszennyezettségi adatok és a Covid esetszámok között semmilyen korreláció nincs.
Itt van debunkolva Bhakdi bácsi hülyesége a légszennyezettségről: [link]
A nagy """""szaktekintély"""""
#21 Te meg az a bérrettegő vagy, akinek a nemlétező pszichiáter bátyját átvezényelték a covid-osztályra, és aki kétségbeesetten próbálja tagadni minden ilyen kérdésnél a valóságot :D
A légszennyezettség nem a covid-esetszámokkal korrelál, hanem a betegség lefolyásával. Ha nem így van, akkor mivel magyarázod, hogy a sokkal jobb levegőjű Dél-Olaszországban semmi bajt nem okozott a "járvány"?
Ja és kettőnk közül nem én vagyok az, aki épp az adott helyzetnek megfelelően változtatja az érvelését :)
te tavasszal: nincs járvány, mivel többlethalálozás sincs
te most: a többlethalálozást az intézkedések okozzák
Szánalmas...
Tavasszal nem ugyanazok az intézkedések voltak érvényben, mint most, pl. nem volt kötelező maszkot hordani. Illetve azóta derült ki az is, hogy már jóval régebb óta élünk együtt a vírussal, mint gondoltuk. Azóta csak újabb tények kerültek napvilágra, amik igazolják, hogy nincs miért tartani a koronavírustól. Persze téged a tények akkor sem érdekeltek, és most sem.
Az állítólagos pszichiáter bátyád tudja, hogy a gyakorin való pánikkeltéssel keresed a kenyeredet? Kérdezd már meg tőle, ha létezik, hogy milyen hatással van az ember immunrendszerére az állandó rettegés, aztán pedig számolj el a lelkiismereteddel, hogy esetleg miattad haltak meg emberek!
:DDDD együtt röhögünk a hozzád hasonló retardáltakon. Az oltást is megkapta már, természetesen semmi baja, és mindenki alig várja a családban, hogy megkaphassa.
Nekem pedig továbbra is tiszta a lelkiismeretem ;)
Azért én emlékszem 2004-ben és 2010-ben is volt influenza pánik. Akkor az volt a szerencsénk, hogy emberről emberre nem terjedt csak madárról (ide értem a háztartási baromfikat is) és sertésről emberre.
De tisztán emlékszem, hogy a mi járásunk (vagy mi volt akkoriban) az egyik legfertőzöttebb volt és a busz amikor kiment a településről vegyvédelmi ruhában levők lemosták gyorsan kívülről a buszt és a kerekeket is mielőtt továbbmehetettünk volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!