Februártól várható végre a kijárási tilalom mérséklése? Vagy megyünk a választásokig 1-1 hónappal meghosszabbítva ezt a borzalmat, amibe a tilalom is tartozik.
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 12:35
11/20 anonim válasza:
Addig tart az egész, amíg kussban ülünk és hagyjuk. Még 2050-ben is a 60. hullámtól retteghetünk ezzel a senkinehaljonmegcovidbanzárjunkbemindentnemérdekelhányanmennektönkre hozzáállással.
12/20 anonim válasza:
11, az a baj, hogy manapság nyulak az emberek. Németeknél volt a “wirmachenauf” szerveződés, akik nagy mellénnyel hirdették, hogy letojják a kormány hosszabbítgatásait, és kinyitnak jan. 11-én. Szerinted hányan nyitottak ki? Volt egy nerc kereskedő vagy mi összesen aki kinyitott, kap is vagy 5000€ büntit. Ilyen mentalitással meg összetartással meg is érett a sok birka a pusztulásra.
13/20 anonim válasza:
Ez politikai kérdés, tönkre kell tenni minden kis céget, rá kell szorítani hitelfelvételre, illetve korlátozni kell az embereket és elérni hogy önként akarják a digitális pórázt. A módszer tökéletes, mert a sok birka nem lát tovább annál, csak hogy retteghessen. A németek és az osztrákok is szigorítottak, tehát tutira nálunk sem lesz feloldva, hiába is próbálkoznak nagyobb számokkal, bár nem nagyon jön már össze, de ez nem számít nekik.
14/20 anonim válasza:
Egy biztos: Június - Augusztusig Európa-szerte szabira fog menni a vírus, mert kell a turisztikai bevétel.
15/20 anonim válasza:
Én kaptam a cégtől papírt és mikor sétálgatok éjjel, olyan jó, hogy nincs az utcán az a sok hülye... Reméllem még 5-10 évig így lesz
16/20 anonim válasza:
Úgy érzem egyikőtök sem dolgozik az egészségügyben. Ha a 8 órás időkorlát lenne a legnagyobb bajunk hálás lennék. Minden egyes nap sírva megyek haza a 12-16 órázás után, mert egész nap abban a védőruhában amit le sem tudsz venni ha pisilned kell vagy enni szeretnél miközben emberszámba sem vesznek kellemes :) Folyamatosan látod meghalni az emberetek az sem, az a bicskanyitogató mikor a vírusellenes oltástagadó kis majmok pampognak mert otthon kell maradni a s*ggükön. Szívesen átadok egy műszakot és megnézzük mi lesz utána a véleményetek ;)
17/20 A kérdező kommentje:
Én már felmondtam volna, akkor, amikor a führer elkus.oltatta a kórházigazgatókat és rájuk küldte a katonaságot.
2021. jan. 17. 10:58
18/20 anonim válasza:
16 mi az hogy valaki oltástagadó? Szerintem senki sem tagadja az oltást.
19/20 anonim válasza:
Elnézést, elírtam.... vírustagadó és oltásellenes. Gondolhattam volna, hogy itt mindenki mindenbe beleköt. Szerintem teljesen érthető volt egyébként így is de nyugodtan rúgjunk bele a másikba mert miért is ne...:)
20/20 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, hogy valaki oltásellenes vagy nem az csak nem engedi az ez engedély nélküli kici de nem ócó kínait vagy oroszt.
2021. jan. 17. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!