Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Februártól várható végre a...

Februártól várható végre a kijárási tilalom mérséklése? Vagy megyünk a választásokig 1-1 hónappal meghosszabbítva ezt a borzalmat, amibe a tilalom is tartozik.

Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 12:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Addig tart az egész, amíg kussban ülünk és hagyjuk. Még 2050-ben is a 60. hullámtól retteghetünk ezzel a senkinehaljonmegcovidbanzárjunkbemindentnemérdekelhányanmennektönkre hozzáállással.
2021. jan. 13. 13:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
11, az a baj, hogy manapság nyulak az emberek. Németeknél volt a “wirmachenauf” szerveződés, akik nagy mellénnyel hirdették, hogy letojják a kormány hosszabbítgatásait, és kinyitnak jan. 11-én. Szerinted hányan nyitottak ki? Volt egy nerc kereskedő vagy mi összesen aki kinyitott, kap is vagy 5000€ büntit. Ilyen mentalitással meg összetartással meg is érett a sok birka a pusztulásra.
2021. jan. 13. 14:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez politikai kérdés, tönkre kell tenni minden kis céget, rá kell szorítani hitelfelvételre, illetve korlátozni kell az embereket és elérni hogy önként akarják a digitális pórázt. A módszer tökéletes, mert a sok birka nem lát tovább annál, csak hogy retteghessen. A németek és az osztrákok is szigorítottak, tehát tutira nálunk sem lesz feloldva, hiába is próbálkoznak nagyobb számokkal, bár nem nagyon jön már össze, de ez nem számít nekik.
2021. jan. 13. 14:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Egy biztos: Június - Augusztusig Európa-szerte szabira fog menni a vírus, mert kell a turisztikai bevétel.
2021. jan. 13. 15:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Én kaptam a cégtől papírt és mikor sétálgatok éjjel, olyan jó, hogy nincs az utcán az a sok hülye... Reméllem még 5-10 évig így lesz
2021. jan. 13. 22:34
 16/20 anonim válasza:
Úgy érzem egyikőtök sem dolgozik az egészségügyben. Ha a 8 órás időkorlát lenne a legnagyobb bajunk hálás lennék. Minden egyes nap sírva megyek haza a 12-16 órázás után, mert egész nap abban a védőruhában amit le sem tudsz venni ha pisilned kell vagy enni szeretnél miközben emberszámba sem vesznek kellemes :) Folyamatosan látod meghalni az emberetek az sem, az a bicskanyitogató mikor a vírusellenes oltástagadó kis majmok pampognak mert otthon kell maradni a s*ggükön. Szívesen átadok egy műszakot és megnézzük mi lesz utána a véleményetek ;)
2021. jan. 17. 10:32
 17/20 A kérdező kommentje:
Én már felmondtam volna, akkor, amikor a führer elkus.oltatta a kórházigazgatókat és rájuk küldte a katonaságot.
2021. jan. 17. 10:58
 18/20 anonim ***** válasza:
16 mi az hogy valaki oltástagadó? Szerintem senki sem tagadja az oltást.
2021. jan. 17. 15:05
 19/20 anonim válasza:
Elnézést, elírtam.... vírustagadó és oltásellenes. Gondolhattam volna, hogy itt mindenki mindenbe beleköt. Szerintem teljesen érthető volt egyébként így is de nyugodtan rúgjunk bele a másikba mert miért is ne...:)
2021. jan. 17. 15:38
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, hogy valaki oltásellenes vagy nem az csak nem engedi az ez engedély nélküli kici de nem ócó kínait vagy oroszt.
2021. jan. 17. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!