Mi a GARANCIA arra, hogy februártól normálisan élhetünk?
És az ellenzék meg süllyedjen el a szégyenbe, hogy nem mentek páros lábbal a kormánynak a szigorú korlátzoások újbóli meghosszabbítása miatt HOLOTT először azt IGÉRTÉK, hogy december 11-én ennek vége lesz:
Utána meg, hogy január 11-én:
Kérdező
El is olvastad ami a linken van? A kormányzati oldalról senki nem ígért olyat hogy január vagy február X napján vége lesz. Kijavítottak egy hazugságot amit a HVG terjesztett.
"HOLOTT először azt IGÉRTÉK, hogy december 11-én ennek vége lesz:"
.
Te tényleg ennyire egy bites vagy?! Nem ígérték, hanem REMÉLTÉK!De amíg vannak, akik tesznek a szabályokra, a rendeletekre, buliznak, nem viselik szabályosan a maszkot, vagy egyáltalán nem viselik, akkor a covid teszi a dolgát, terjed és fertőz.
A környező országokbna még nagyobb a baj.
Míg nincs 80 %-os átoltottság, addig ki vagy téve a fertőzésnek. A baloldal meg mást sem tesz, mint keresztbe tesz és az oltás ellen kampányol.
Vagy visszahozzák a tavasszal elrendelt kijárási korlátozást (az működött legalább, nem volt a boltokban tömegnyomor 6 órakor) vagy hagyják az egészet.
A tavasszal meghozott szabályokkal nem volt különösebb bajom - bulizni nem járok, étterembe is évente 1-2x, kocsmába max egyszer. De, hogy 20 óra után nem mehetsz ki futni, nem tudod kényelmesen 19 óra fele megcsinálni a bevásárlást, az nonszensz. A másik, hogy 19:30 fele mindenki meg van bolondulva az utakon.
Kérdező megértem az indulataidat, de még kellenek korlátozások. Abban igazad van, hogy a jelenlegi rendszer egy nagy hülyeség, többek között pont a bolti kényszerű csoportosulások miatt. Orbánnak nem volt pofája elrendelni az egész napos kijárási korlátozást, ami az egyetlen jó döntés lett volna. És annyira sem voltak képesek, hogy a kijárási tilalom kivételei közé pl. belekerüljön az alapvető élelmiszerek beszerzése. Ez megszüntetné a késő délutáni tömegjeleneteket is, a boltok (pl Spar) nyitva lehetnének akár 23 óráig is. Az éjjel-nappaliakról nem is beszélve.
De Orbánnal abban egyet értek, hogy külföldön most napról-napra változnak a szabályok és kapkodás van. ANNÁL a jelenlegi szabályaink is jobbak...
Örülj neki, mint majom a farkának, hogy itt CSAK ennyi korlátozás van.
Olvasd el, mi van Németországban.... Max. egy emberrel találkozhatsz, plusz minden be van zárva. Harter _Lockdown.
A beidézett cikk nem állítja, hogy december 11-én megszűnnek korlátozások, de ennek az ellenkezőjét sem. Csak azt, hogy jelen pillanatban ez nem biztos, nem eldöntött.
A cikket azért is kár beidézni, mert csak a szokásos kormánypárti hangulatkeltés, amikor az ellenzéki sajtó félreérti a félreérthető mondataikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!