Ha a ház előtt parkoló kocsidból behozol valamit 20h után, az is ilyen agyonbüntetéses, tömeggyilkosos, vírustagadós, kijárásitilalom megszegés?
Figyelt kérdés
Családi ház, de az autó nem a kertben áll, hanem a kapuban, mondjuk kb egy méterre tőle. Este 8 után eszedbe jut, hogy behozol valamit belőle. Azaz a házadtól eltávolodsz kb egy méterre, kb fél percre. Akasztanivaló tömeggyilkossá válsz? Közellenséggé, aki jó gyk-s szokás szerint "megérdemli" hogy szarrábüntessék?2021. jan. 12. 22:18
2/9 anonim válasza:
Tegnap fél 9-kor küldtem le a lányomat az autóhoz, mert a reggeli zsömlek a kocsiban maradtak. Es meg csak nem is a ház előtt sikerült megállni. Na ezt kapd ki.😂
3/9 anonim válasza:
3: ügyes, ha jönnek a rendőrök, akkor őt viszik el, nem téged B)
4/9 anonim válasza:
A múlt héten egyik nap 21 után mentem haza a zugkocsmából, ahol tizen-akárhányan voltunk. Szigorított tarkónlövést nekem.
5/9 anonim válasza:
4. Direkt azért küldtem a gyereket. 😂
6/9 anonim válasza:
Kutyaval porazon menj ki a kocsidhoz. Ugy nem kothet beled a rendorbacsi....
7/9 anonim válasza:
Én éjjel nappal az utcán vagyok, soha még azt sem kérdezte senki minek vagyok itt.
8/9 molnarmarcell21 válasza:
Igen, ezzel megszeged a kijárási korlátozást.
Ha csak kicsit lopsz, az is lopás, nem? :)
9/9 anonim válasza:
Elvileg megszeged a kijárási tilalmat, de szerintem nincs olyan rendőr aki ezért megbüntetne. Egyébként meg nagyon kicsi az esélye, hogy pont ott lesz egy rendőr. Ha esetleg feljelent a szomszéd, azzal biztos, hogy nem foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!