Egy újabb ígéret megszegése?
Karácsony Gergely azt mondta a kampányában, hogy mennyire fontos neki a klímavédelem - erre fákat vágat ki.
Ez a konkrét határozat. A cikk nagyon jól leírja, hogy mi van a határozatban, de annak nem jár utána, hogy miért született ez a döntés. 85 elöregedő fáról van szó? Esetleg egy már lefixált építkezés miatt kell kivágni őket?
Nekem fogalmam sincs, de a cikkel nem lettem sokkal gazdagabb tudásban.
Ez remek!!!
A baloldali hazugsággyár gépezete újra beindult - mosdassák Karácsony újabb ígéretszegését és úgy tesznek mintha ez egy jó döntés lenne , megpróbálják úgy beállítani mintha Tarlós 200 fát akart volna kivágni de a "hős" Karácsony ezt felülírva "csak 80- at vág ki.
Van sajnos sok olyan ostoba ember aki a baloldal hazudozásait elhiszi.
Az ugye megvan, hogy több hónappal korábbi, amit én linkeltem, mint a pesti srácok cikke?
Ja! Csak 80 fát kell kivágni a "hős" Karácsony elvtárs megmentet több mint 100 fát. És mi lesz a következő ígéretének a betartásával ami szerint minden egyes Budapesti újszülött után egy fát ültet a "hős" Karácsony elvtárs. Tavaly polgármester választás óta 7 ezer gyermek született Budapesten.
Hol van a 7 ezer elültetek fa?????
""Valaki még hisz az Origo-nak polotikai kérdésben?""
Inkább mint az indexnek!!!
"Inkább mint az indexnek!!!"
Ja, végülis is csak 10-szer több pert szokott elveszteni a kormány közeli média, mint a független. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!