Szerintetek is be kéne tiltani a facebookot Magyarországon?
2021. jan. 12. 19:05
11/21 anonim válasza:
Miért kellene betiltani? Ha valakinek valami bántja a szemét akkor csukja be.
12/21 A kérdező kommentje:
Tehát támogatod a szólásszabadság vegzálását és a cenzúrát mert a vélemény éppen jobboldali?
Ha fordítva lesz akkor ugye nem lesz baj?
2021. jan. 12. 20:05
13/21 anonim válasza:
#12 Nem támogatok semmilyen cenzúrát. Csak azt mondtam hogy ha valakit zavar valami - például egy poszt a Facebookon - mindenféle indulat nélkül tudjon tovább görgetni.
14/21 anonim válasza:
Kérdező, ott a Hundub, ott annyit szidhatod a libsiket és éltetheted a kormányt, amennyit akarod. Sőt, még luxusutat is nyerhetsz vele.
16/21 anonim válasza:
Nem betiltani de szabályozni kellene sokkal jobban EU-s szinten őket. A facebook nem csak közösségi média, hanem a világ egyik legnagyobb emberekről gyűjtött adatokkal kereskedő szervezete, akire alig vonatkoznak szabályok.
17/21 anonim válasza:
Amúgy az illiberálisok mindig visítanak, hogy "Mééé' nem készű' film a Triatlonról???", meg "Mééé' nincs nekünk saját közösségi mééédiááánkk???". Há' bammeg, csináljatok! Bár a Pozsonyi csata után én azért nagyon meggondolnám!
18/21 anonim válasza:
A fb-t alapvetően kétféle réteg használja:
az egyik, akiknek nagyon jól megy a szekér,
a másik csapat (sokkal többen), akiknek tré az életük (akár tehetnek róla, akár nem...)
19/21 anonim válasza:
Sokan olyan könnyedén betiltanátok még az életet is, - akár ép ésszel felfogható magyarázat nélkül is! Mások kárára semmi sem drága, - gondolom! Nekem nincs fészbúkom és nincs is rá szellemi igényem, de ennek fényében sem értem, hogy miért baj az neked, ha másoknak jó, hogy ott kötik le magukat! Érthetetlen, hogy ebben neked mi a jó!
20/21 anonim válasza:
Ha nem tetszik mehetsz a hundábra a jobber szektásokkal élvezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!